שבת, 24 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
כלכלה

סירב להשתתף בהשתוללות מחירי הדלק – זכה באהדת העם והרוויח מיליארדים לחברה

4 באוקטובר 2026 ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

סירב להשתתף בהשתוללות מחירי הדלק – זכה באהדת העם והרוויח מיליארדים לחברה

בזמן שחברות אנרגיה רבות ניצלו את העימות בין ארה"ב לאיראן כדי להעלות את מחירי הדלק, פטריק פויאנה, מנכ"ל "טוטאל אנרג'י" הצרפתית, דווקא הקפיא מחירים בתחנות החברה. למרות החשש מהפסדים של מאות מיליוני אירו, התברר כי הרווח הנקי בחצי השנה הראשונה של 2026 צמח ב-11.2 מיליארד דולר בעקבות הזינוק בביקושים. כעת מעתיקים את השיטה בעוד מדינות

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

פוליטיקהלפני 8 שע׳

דברי ההבל של נתניהו על מעבר לקריפטו

ראש הממשלה אמר שהמשך מדיניותו-שלו, המשך כהונתו כראש הממשלה, יוביל לסנקציות כלכליות על ישראל כפי שלא הוטלו על אף מדינה מערבית

מקור: Ynet83

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה