שבת, 5 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
חתונת הענק של עומר אדם וסשה יצאה לדרךמערכת החינוך דוהרת ל-AI, אך מי ילמד את התלמידים לחשוב?"מבחינתי שכל המפלגות יתאחדו לגוש אחד גדול": המסר של אריה דרעייותר מ-340 תיירים נעדרים בנפאל: "אשתי טבעה בבוץ, כל המשפחה נסחפה לי"מאבטח התמוטט אחרי עימות מחוץ להופעה של טיפקס וגלי עטרי, מצבו קשהרשמי: אפל תחשוף אייפונים חודשים בעוד שבועייםמטא תשלם עד 18 מיליארד דולר ותטיל מגבלות שימוש על בני נוערזה מתקרב: התאריך שבו יוצג האייפון החדשצפו: מוטי שטיינמץ ריגש בחופה של עומר אדםתרופה פורצת דרך לסרטן אושרה ע"י ה-FDA – חולים לא יוכלו לקבלה בחינם יותראייפון מתקפל ומנכ"ל חדש: אפל הכריזה על תאריך לאירוע השקה היסטורי4 גופות נמצאו ב-3 ימים: תעלומת המוות המסתורית באי הנופשחתונת הענק של עומר אדם וסשה יצאה לדרךמערכת החינוך דוהרת ל-AI, אך מי ילמד את התלמידים לחשוב?"מבחינתי שכל המפלגות יתאחדו לגוש אחד גדול": המסר של אריה דרעייותר מ-340 תיירים נעדרים בנפאל: "אשתי טבעה בבוץ, כל המשפחה נסחפה לי"מאבטח התמוטט אחרי עימות מחוץ להופעה של טיפקס וגלי עטרי, מצבו קשהרשמי: אפל תחשוף אייפונים חודשים בעוד שבועייםמטא תשלם עד 18 מיליארד דולר ותטיל מגבלות שימוש על בני נוערזה מתקרב: התאריך שבו יוצג האייפון החדשצפו: מוטי שטיינמץ ריגש בחופה של עומר אדםתרופה פורצת דרך לסרטן אושרה ע"י ה-FDA – חולים לא יוכלו לקבלה בחינם יותראייפון מתקפל ומנכ"ל חדש: אפל הכריזה על תאריך לאירוע השקה היסטורי4 גופות נמצאו ב-3 ימים: תעלומת המוות המסתורית באי הנופש
חדשות

תיק לימודים רגיל, סמים – ואקדח: המשטרה פשטה על בית ספר בנצרת

10 באוגוסט 2026 ·  מקור: וואלה 80דירוג אובייקטיביות80/100

תיק לימודים רגיל, סמים – ואקדח: המשטרה פשטה על בית ספר בנצרת

עודכן לאחרונה: 10.8.2026 / 12:27

אקדח וסמים מסוגים שונים אותרו בתוך תיק לימודים שהוסתר במתחם בית ספר בנצרת – כך מסרה היום (שני) המשטרה. בעקבות הממצאים נעצר תושב העיר בן 30, והוא צפוי להיות מובא לבית המשפט בנוף הגליל-נצרת, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.הממצאים התגלו אתמול במהלך פעילות משותפת של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב צפון. הכוחות פשטו על מתחם בית הספר ובמהלך החיפוש איתרו את תיק הלימודים, שבתוכו הוסתרו אקדח וסמים מסוגים שונים.החשוד נעצר והועבר לחקירה בתחנת המשטרה. בשלב זה לא נמסרו פרטים נוספים על סוגי הסמים וכמותם או על הקשר של החשוד למתחם בית הספר.

לפי נתוני המשטרה, מתחילת השנה נתפסו על ידי שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב יותר מ-570 אמצעי לחימה במסגרת הפעילות נגד הפשיעה האלימה. במשטרה מסרו כי הפעילות לאיתור כלי נשק בלתי חוקיים ומעצר חשודים תימשך במטרה לצמצם את אירועי האלימות במחוז.המקרה מצטרף לתפיסות נוספות של נשק וסמים בנצרת בחודשים האחרונים. בחודש מרץ פשטו לוחמי המשמר הלאומי, מג"ב ובלשי ימ"ר צפון על מחסן בעיר, שם איתרו נשק מסוג "קרלו" ואמצעי לחימה נוספים. במהלך הפעילות נתפסו גם סמים מסוג חשיש ונייס גיא, ותושב נצרת בן 26 נעצר והועבר לחקירה.השאלון שיעשה לכם סדר – מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

המשטרה עצרה תושב נצרת בן 30 לאחר שאקדח וסמים מסוגים שונים אותרו בתוך תיק לימודים שהוסתר במתחם בית ספר בעיר. הממצאים התגלו אתמול (ראשון) במהלך פעילות משותפת של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב צפון. החשוד הועבר לחקירה בתחנת המשטרה וצפוי להיות מובא לבית המשפט בנוף הגליל-נצרת לצורך הארכת מעצרו.

פעילות זו היא חלק ממאמץ רחב יותר של המשטרה במחוז הצפוני נגד פשיעה אלימה, שבמסגרתו נתפסו מתחילת השנה יותר מ-570 אמצעי לחימה. המשטרה הדגישה כי "הפעילות לאיתור כלי נשק בלתי חוקיים ומעצר חשודים תימשך במטרה לצמצם את אירועי האלימות במחוז".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה