יום ראשון, 8 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ספורט

אגדות הכדורסל קיבלו בית: הושק היכל התהילה הישראלי

20 באוגוסט 2026 ·  מקור: וואלה 80דירוג אובייקטיביות80/100

אגדות הכדורסל קיבלו בית: הושק היכל התהילה הישראלי

ערב הגאלה השנתי של איגוד הכדורסל נערך אתמול (רביעי) בערב תחת הכותרת "כדורסל, יותר ממשחק". האירוע התקיים בקומה ה-25 בבית מ.א.ה, בקומת החדשנות GUTS מבית קבוצת הראל, נותנת החסות הראשית של נבחרות ישראל. במהלך הערב הושקו היכל התהילה של הכדורסל הישראלי וכן קרן הידידות של איגוד הכדורסל, המשמשת כזרוע הביצועית לקידום פרויקטים חברתיים וקהילתיים באמצעות הכדורסל.באירוע השתתפו יו"ר קבוצת הראל יאיר המבורגר, נשיא קבוצת הראל גדעון המבורגר, יו"ר חברת הביטוח ד"ר גיא רוטקופף, מנכ"ל חברת הראל ניר כהן, יו"ר איגוד הכדורסל עמוס פרישמן, יו"ר קרן הידידות רו"ח דן הלפרן, כוכבי עבר בכדורסל הישראלי, שחקני נבחרת ישראל ובכירים נוספים במשק. את האירוע הנחה מגיש ושדר הספורט גיל ברק.שחקני הנבחרת והמשתתפים באירוע שמעו את הרצאתה של נעילה פח'ר אלדין, אמה של אלמא ז"ל, שנהרגה באסון פגיעת הרקטה במגרש הכדורגל של מג'דל שמס. פח'ר אלדין החליטה להפוך את זכרה של בתה, ששיחקה כדורסל, להנצחה של אהבה, שלום וקירוב לבבות.כמו כן, נערך פאנל בנושא…

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

באירוע גאלה חגיגי שנערך אתמול (רביעי) בבית מ.א.ה בתל אביב, הושק לראשונה היכל התהילה של הכדורסל הישראלי, לצד קרן הידידות של איגוד הכדורסל, שתפעל לקידום פרויקטים חברתיים. האירוע, שנערך בחסות קבוצת הראל, כלל הרצאה מרגשת של נעילה פח'ר אלדין, אמה של אלמא ז"ל שנהרגה באסון פגיעת הרקטה במג'דל שמס, ופאנל בנושא מנהיגות ומצוינות בהשתתפות דני אבדיה ועודד קטש.

יו"ר איגוד הכדורסל, עמוס פרישמן, ציין: "אני גאה להכריז לראשונה על הקמת היכל התהילה לכדורסל הישראלי. הגיע הזמן שלמורשת של הכדורסל הישראלי יהיה בית."

הראשונים שנבחרו להיכל התהילה הם אגדות הכדורסל טל ברודי, מיקי ברקוביץ' ובארי לייבוביץ' לגברים, ואביבה בלס ואלומה גורן לנשים, אשר קיבלו מגן הוקרה וחולצה ממוסגרת. איגוד הכדורסל מתכנן להוסיף שחקני עבר נוספים להיכל מדי שנה באמצעות ועדה בראשות יצחק פרי.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

תרבותלפני 3 שע׳

אבי שושן שובר שתיקה: "תודה לאל שהסיוט הזה נגמר"

יממה לאחר שהודח מ"הישרדות", העיתונאי מתייחס לראשונה לסערה סביב התבטאויותיו, חושף כי ביקש לפרוש מהמשחק ויוצא נגד הפורמט: "ניסוי חברתי אכזרי שנועד להביא אדם לקצה"

מקור: וואלה68

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה