יום ראשון, 26 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח סעודי: ארה"ב ואיראן מסרו את תשובתן להצעה פקיסטנית־קטרית לחידוש השיחותהפעם תצליח לשכנע את הנשיא? כך מנסה ישראל להפחית את מכסי טראמפגשר מעל הדולר הקורס: כך פועלת תוכנית החירום הממשלתית לסיוע להייטק הישראליבגיל 59: הכדורגלן האגדי הפך למבקיע המבוגר בכל הזמנים – ועשה היסטוריהיונתן שמריז על החלטת בג"ץ: "יריקה בפרצוף, אלון הופקר שוב על-ידי המדינה"א-שרע: "לא נתערב צבאית בלבנון. פועלים להגיע להסכם עם ישראל שיסלול דרך לשלום"רשמית: הפועל ת"א הודיעה על פרידה מקולין מלקולםאחרי אלפי מקרים: המדינה שתתקין גלאי מצלמות בכל השירותים הציבורייםבג"ץ דחה את העתירה להכיר באלון שמריז כחלל צה"ל: "סליחה שלא יכולנו לעשות צדק"אורח מפתיע מקפריסין: מטבע נדיר בן כ-2,500 שנה התגלה בחוף באשדודבג"ץ דחה את עתירת משפחת החטוף אלון שמריז להכיר בו כחלל צה"לאילנה ראדה מתייחסת לראשונה לפתיחת תיק רצח תאיר: "אף גורם לא עדכן אותנו"דיווח סעודי: ארה"ב ואיראן מסרו את תשובתן להצעה פקיסטנית־קטרית לחידוש השיחותהפעם תצליח לשכנע את הנשיא? כך מנסה ישראל להפחית את מכסי טראמפגשר מעל הדולר הקורס: כך פועלת תוכנית החירום הממשלתית לסיוע להייטק הישראליבגיל 59: הכדורגלן האגדי הפך למבקיע המבוגר בכל הזמנים – ועשה היסטוריהיונתן שמריז על החלטת בג"ץ: "יריקה בפרצוף, אלון הופקר שוב על-ידי המדינה"א-שרע: "לא נתערב צבאית בלבנון. פועלים להגיע להסכם עם ישראל שיסלול דרך לשלום"רשמית: הפועל ת"א הודיעה על פרידה מקולין מלקולםאחרי אלפי מקרים: המדינה שתתקין גלאי מצלמות בכל השירותים הציבורייםבג"ץ דחה את העתירה להכיר באלון שמריז כחלל צה"ל: "סליחה שלא יכולנו לעשות צדק"אורח מפתיע מקפריסין: מטבע נדיר בן כ-2,500 שנה התגלה בחוף באשדודבג"ץ דחה את עתירת משפחת החטוף אלון שמריז להכיר בו כחלל צה"לאילנה ראדה מתייחסת לראשונה לפתיחת תיק רצח תאיר: "אף גורם לא עדכן אותנו"
בריאות

אורח מפתיע מקפריסין: מטבע נדיר בן כ-2,500 שנה התגלה בחוף באשדוד

לפני 4 שע׳ ·  מאת · מבוסס על דיווח של Ynet 82דירוג אובייקטיביות82/100

אורח מפתיע מקפריסין: מטבע נדיר בן כ-2,500 שנה התגלה בחוף באשדוד

סגן מנהל אגף החופים באשדוד, שנוהג לסייע למתרחצים באיתור חפצים שאבדו, מצא מטבע נדיר מתקופת השלטון הפרסי. ברשות העתיקות קבעו כי מדובר במטבע הראשון מסוגו שהתגלה בישראל, שמקורו בעיר סלמיס שבקפריסין

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

מטבע נדיר בן כ-2,500 שנה, שמקורו בעיר סלמיס שבקפריסין, התגלה לאחרונה בחוף באשדוד על ידי אבי צ'פרק, סגן מנהל אגף החופים בעירייה. המטבע, מסוג

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה