יום שלישי, 3 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
כלכלה

אות הוקרה לעיתונאית "ידיעות אחרונות" נווית זומר על סיקור החקלאות הישראלית

6 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 78דירוג אובייקטיביות78/100

אות הוקרה לעיתונאית "ידיעות אחרונות" נווית זומר על סיקור החקלאות הישראלית

מועצת הצמחים העניקה לעיתונאית את האות בטקס שנערך בקריה החקלאית בבית דגן במעמד השר דיכטר, על סיקור מעמיק, רציף ורב שנים של הענף: "הביאה לקדמת הבמה את קולם של החקלאים ושיקפה לציבור את החשיבות האסטרטגית של ביטחון המזון"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

העיתונאית נווית זומר מ"ידיעות אחרונות" ו-ynet קיבלה אות הוקרה מיוחד ממועצת הצמחים על סיקורה המעמיק והרציף של החקלאות הישראלית. הטקס נערך ביום חמישי האחרון בקריה החקלאית בבית דגן, בנוכחות שר החקלאות אבי דיכטר ובכירים נוספים. האות הוענק לזומר במסגרת טקס שנתי שבו צוינו גם חקלאים מצטיינים.

"לאורך כל שנות עבודתה העיתונאית השכילה נווית זומר להביא לקדמת הבמה את קולם של החקלאים, לנתח את הסוגיות הבוערות של ענפי הצומח באומץ ובאובייקטיביות, ולשקף לציבור את החשיבות האסטרטגית של ביטחון המזון"

אמר מ"מ מנכ"ל מועצת הצמחים, עזרא בכר, בנימוקי ההוקרה, והדגיש את כתיבתה היסודית והמחויבות שלה לאמת.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה