אחרי האכזבה בפריימריז: טלי גוטליב במגעים למעבר למפלגה אחרת

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןטלי גוטליב בתגובה:הוא צריך לתת תיקים לש״ס, לבנגביר, לוינטר ליהדות התורה, לסמוטריץ וכמובן לליכוד.כמה תיקים אתה חושב יש?אבל אם היא תהיה מקום 2 אצל בנגביר הוא יוכל לחייב את ביבי לתת לה תיק בממשלהלמרות שנראה לי שהיא תישאר בליכוד עדיין.אם עוד לא הבינה מה מחכה לה…3. ללא תפקיד מינוי שרת משפטסכין בגב. כך אמרה לו.תגיד לי בפנים אם אתה רוצה לסכל אותי.
חברת הכנסת טלי גוטליב, שמוקמה במקום ה-25 ברשימת הליכוד ולא נכנסה לכנסת, נמצאת במגעים למעבר למפלגה אחרת. גוטליב, שהביעה אכזבה מתוצאות הפריימריז, בוחנת אפשרויות פוליטיות חלופיות. על פי הדיווח, אם תעבור למפלגתו של איתמר בן גביר ותמוקם במקום השני, הדבר עשוי לחייב את בנימין נתניהו להעניק לה תיק בממשלה עתידית. גוטליב הגיבה לדיווחים בטוויטר, וציינה כי יש לחלק תיקים למפלגות ש
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.