אחרי פציעת הלוחמים: דיווחים בלבנון על תקיפות נרחבות ברכס עלי טאהר

בלבנון דווח על גל תקיפות אוויריות והפגזות ארטילריה באזור הרכס, שם נפצעו באורח קשה קצין ושני לוחמים מפיצוץ רחפן. בתקיפה קודמת בתגובה להפרת הפסקת האש חוסל מפקד בכוח רדואן
בעקבות הפרת הפסקת האש על ידי חיזבאללה, שבה נפצעו קצין ושני לוחמים מכוח יהל"ם מפיצוץ רחפן נפץ ברכס עלי טאהר שבדרום לבנון, צה"ל ביצע תקיפות נרחבות באזור. משרד ראש הממשלה פרסם הודעה חריגה באנגלית שבה נכתב כי "חיזבאללה הפר את הפסקת האש בלבנון בכך שתקף את חיילינו באזור הביטחון המגן על יישובים ישראליים מעבר לגבול. מתקפת חיזבאללה פגעה קשה בשלושה מחיילינו".
- התקיפות כללו גל תקיפות אוויריות וירי ארטילרי בכפרים רומן ודיר סיריאן.
- צה"ל חיסל בתקיפות התגובה את המחבל עלי חסן, מפקד גדוד ביחידת "כוח רדואן" של חיזבאללה, במפקדה מרכזית באל-אנסאר.
- צה"ל הדגיש כי חסן השתמש במשפחתו כמגנים אנושיים, וכי הם לא היו יעד התקיפה.
- הקצין ושני הלוחמים פונו לבית החולים רמב"ם, כאשר מצבם של שניים מהם מוגדר קשה ושל השלישי בינוני.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.