יום חמישי, 15 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
שיקגו:הלם מזיהוי הרוצח של גלוריה קובלייביץ', בת 8 כשנרצחה לפני 66 שנים. הרוצח- בלש מצטיין במשטרת העיר במחלק הרצח. נפטר לפני 20 שנה.תרגיל צבאי ייערך היום בשומרון, תורגש תנועה ערה של כוחות הביטחוןלא "כוס התה" שלו: מארק צוקרברג טעם בירה גינס – ושבר את הרשת | צפומאסק השיב לביקורת מאוקראינה: ארה"ב קובעת את מגבלות השימוש בסטארלינקדיווח: ארה״ב מציעה להפשיר נכסים רוסיים שהוקפאו באירופה ולהעבירם לקרן בפיקוח וושינגטון, בניסיון להחיות את שיחות השלום בין רוסיה לאוקראינהבדרך לגירוש? המהלך הדרמטי של טראמפ נגד אילהאן עומארטראמפ איחל החלמה מהירה לאפיפיור ליאו ה-14 שאובחן עם סרטן ריאות"היה עף מהחלון": הקרב בין יונתן אוריך לאלי פלדשטייןדיווח: טראמפ שוקל להקל את הסנקציות על מכליות המשתייכות לצי הצללים, שהובילו נפט רוסי, איראני וונצואלי, במטרה להוריד את תעריפי ההובלה הימיתזלנסקי על טראמפ: אני מרגיש נבגד, חבל שאנחנו מאבדים שותף חזקמהר של זבל לזהב ירוק: מסיק זיתים במקום הכי מפתיע בגוש דן | צפומוריניו: "ב-1:3 חשבו שהמשחק מת, אבל שחקני רומא הם אלו ש'מתו'"שיקגו:הלם מזיהוי הרוצח של גלוריה קובלייביץ', בת 8 כשנרצחה לפני 66 שנים. הרוצח- בלש מצטיין במשטרת העיר במחלק הרצח. נפטר לפני 20 שנה.תרגיל צבאי ייערך היום בשומרון, תורגש תנועה ערה של כוחות הביטחוןלא "כוס התה" שלו: מארק צוקרברג טעם בירה גינס – ושבר את הרשת | צפומאסק השיב לביקורת מאוקראינה: ארה"ב קובעת את מגבלות השימוש בסטארלינקדיווח: ארה״ב מציעה להפשיר נכסים רוסיים שהוקפאו באירופה ולהעבירם לקרן בפיקוח וושינגטון, בניסיון להחיות את שיחות השלום בין רוסיה לאוקראינהבדרך לגירוש? המהלך הדרמטי של טראמפ נגד אילהאן עומארטראמפ איחל החלמה מהירה לאפיפיור ליאו ה-14 שאובחן עם סרטן ריאות"היה עף מהחלון": הקרב בין יונתן אוריך לאלי פלדשטייןדיווח: טראמפ שוקל להקל את הסנקציות על מכליות המשתייכות לצי הצללים, שהובילו נפט רוסי, איראני וונצואלי, במטרה להוריד את תעריפי ההובלה הימיתזלנסקי על טראמפ: אני מרגיש נבגד, חבל שאנחנו מאבדים שותף חזקמהר של זבל לזהב ירוק: מסיק זיתים במקום הכי מפתיע בגוש דן | צפומוריניו: "ב-1:3 חשבו שהמשחק מת, אבל שחקני רומא הם אלו ש'מתו'"
כלכלה

אחרי תרופות ההרזיה: וול סטריט מצאה את הלהיט הבא – והוא נמצא על הראש

30 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 84דירוג אובייקטיביות84/100

אחרי תרופות ההרזיה: וול סטריט מצאה את הלהיט הבא – והוא נמצא על הראש

נשירת שיער פוגעת בהמוני גברים ברחבי העולם, אך מאז סוף שנות ה-90 לא אושרה שום תרופה חדשה. בחודשים האחרונים החל גל פיתוחים חדש בתחום, שגרם לזינוק של מאות אחוזים במניות החברות המפתחות. אנליסטים מעריכים שמכירות התרופות והטיפולים יכולים להגיע למיליארדי דולרים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

וול סטריט מזהה את הטיפול בהתקרחות כיעד ההשקעה הבא, לאחר ההצלחה של תרופות ההרזיה. נשירת שיער תורשתית משפיעה על מיליוני אנשים בארה"ב, וקיים מחסור בתרופות חדשניות מאז שנות ה-90, כאשר האפשרויות הקיימות (מינוקסידיל ופינסטריד) מלוות בתופעות לוואי. חברות כמו ורדרמיקס, אבסיי וקוסמו מפתחות תרופות חדשות, חלקן כבר הציגו תוצאות מבטיחות בניסויים קליניים, והדבר בא לידי ביטוי בעליות חדות במניותיהן. אנליסטים רואים בכך "מכרה זהב שטרם נחצב", שכן הצרכנים מוכנים לשלם מכיסם על פתרונות יעילים. קוסמו מתכננת להגיש בקשה לאישור רגולטורי לתרופתה, קלסקוטרון, ברבעון הראשון של 2027, וורדרמיקס הציגה תוצאות חיוביות לגרסת טבליות של מינוקסידיל, ואבסיי מפתחת זריקה מבוססת AI. למרות שהתקרחות אינה משבר בריאותי כמו השמנת יתר, והטיפולים צפויים להיות במימון עצמי, האופטימיות בשוק גבוהה. כפי שציין גיל בלום מ-Needham, "אנשים טסים עד לטורקיה כדי להזיז שערות בראש".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה