"איימו לרצוח אותי": שחקן פוקר נשדד מיד אחרי אליפות העולם

ג'ארד גריינר האמריקאי זכה בלמעלה מ-57 אלף דולר באירוע המרכזי שנערך בלאס וגאס, חזר לדירת Airbnb שלו ושם חיכו לו שני שודדים שכפתו אותו. חשד שמדובר באירוע מתוכנן
שחקן הפוקר המקצועני ג'ארד גריינר נשדד באלימות בדירת Airbnb בלאס וגאס, זמן קצר לאחר שזכה בפרס כספי של 57,500 דולר באליפות העולם בפוקר. גריינר סיפר כי שני גברים התנפלו עליו כשנכנס לדירה, כפתו אותו ואיימו עליו. לדבריו, הם דרשו את התרמיל שלו שהכיל את כל כספי הזכייה, וברחו לאחר שלקחו אותו.
הם איימו להרוג אותי אם אזוז.
הוא הצליח להשתחרר לאחר כ-10–15 דקות והזעיק את המשטרה. גריינר לא נפצע פיזית אך תיאר את האירוע כטראומטי ביותר בחייו, והוא מעריך כי השוד היה מתוכנן מראש, ככל הנראה על ידי מי שעקב אחריו במהלך האליפות. משטרת לאס וגאס אישרה את הדיווח ופתחה בחקירה, ו-Airbnb מסרה כי היא מודעת לאירוע ומוכנה לסייע.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.