יום חמישי, 15 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
גם אחרי ה-0:6, סולומון חוטף: "לא רוצה לראות אותו פותח" | צפופורזינגיס אחרי שנעלם: "אין לי איידס"הפועל תל אביב מתחילה לטפס בטבלה: "עדיין לומדים אחד את השני"השינוי המסתמן בהפועל ירושלים בעקבות הפציעה של צ'ילופיהמשרד החינוך: הסתיימה הקפאת הטיוליםהפטריוטים ודה אולסטארס צמודות: רייטינגבהרט: נמנע רצח המוני במקדש הינדואי באורורה, אילאנוי, ארה"בעובד בן 23 נפצע באורח בינוני במהלך עבודתו בשדרות דוד בן גוריון במצפה רמוןהתגובה המצרית לאיום "מחיקת סיני" של סמוטריץ'השוק מתקרר? העיר שמפתיעה בביקוש לדירות – ואיפה הכוח עובר לרוכשים?פועל בן 23 נפצע במהלך עבודתו במצפה רמון, מצבו בינוניההחמצה ההיסטורית של ישראל: "זה היה אמור להיות נשף הסיום – כפול 50 מהביפרים" (ע"פ איזנקוט בתכנית של מגל וכספית)גם אחרי ה-0:6, סולומון חוטף: "לא רוצה לראות אותו פותח" | צפופורזינגיס אחרי שנעלם: "אין לי איידס"הפועל תל אביב מתחילה לטפס בטבלה: "עדיין לומדים אחד את השני"השינוי המסתמן בהפועל ירושלים בעקבות הפציעה של צ'ילופיהמשרד החינוך: הסתיימה הקפאת הטיוליםהפטריוטים ודה אולסטארס צמודות: רייטינגבהרט: נמנע רצח המוני במקדש הינדואי באורורה, אילאנוי, ארה"בעובד בן 23 נפצע באורח בינוני במהלך עבודתו בשדרות דוד בן גוריון במצפה רמוןהתגובה המצרית לאיום "מחיקת סיני" של סמוטריץ'השוק מתקרר? העיר שמפתיעה בביקוש לדירות – ואיפה הכוח עובר לרוכשים?פועל בן 23 נפצע במהלך עבודתו במצפה רמון, מצבו בינוניההחמצה ההיסטורית של ישראל: "זה היה אמור להיות נשף הסיום – כפול 50 מהביפרים" (ע"פ איזנקוט בתכנית של מגל וכספית)
עולם

"אינטרסים כלכליים לאומיים צרים": פוליטיקאים לוחצים לעכב פרסום דו"ח מרכזי על מצב האקלים

לפני 5 שע׳ ·  מקור: דבר 81דירוג אובייקטיביות81/100

"אינטרסים כלכליים לאומיים צרים": פוליטיקאים לוחצים לעכב פרסום דו"ח מרכזי על מצב האקלים

על פי ה'גרדיאן', סעודיה, רוסיה, סין והודו מפעילות לחץ על מדענים בפאנל הבין-ממשלתי לשינויי אקלים לעכב את פרסום ההערכה השביעית במספר על מצב האקלים | עיכוב זה עלול להוביל לקיום ועידת האקלים ה-33 בלעדיו ולקבלת החלטות שמבוססות על נתונים עדכניים פחות | דב חנין: "מקווה שהקהילה המדעית תוכל לעמוד בלחצים"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של דבר.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה