שבת, 22 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
ממשיכה בשלה: ארסנל הביסה 0:3 את קובנטרי במחזור הפתיחהאחרי קיץ סוער: מארסיי פתחה עונה עם 0:4 על שטרסבורגארה"ב: העליון הקפיא זמנית את הצו שעצר את בניית אולם הנשפים של טראמפ בבית הלבןהמוזיקאי מתי גוריון, בנו של ישראל גוריון, הלך לעולמו בגיל 49צעיר נפצע קשה בתאונת דרכים ליד קריית גתבעקבות הביקוש: הפועל ת"א בוחנת חכירת מטוסים לאוהדיהנחשפה הסיבה לשיבה לממלכה? מייגן מרקל במגעים לתפקיד בסדרה "יוקרתית"ברק: התקיפה בסוריה עלולה הייתה להוביל את ישראל וטורקיה לעימות צבאי"חלקים שנפסלו לשימוש הוחזרו למטוסים": הטענות החדשות שמטלטלות את בואינגוידיאוס ותמונות : הצוללת דרקון במספנה בקיל גרמניה בשבת לפנה"צ + תמונות מתחקיר של הטלביזיה הגרמנית על הצוללות הישראליותדיווח: מזכיר צבא ארה"ב צפוי לפרוש עד סוף השנה, על רקע מתיחות עם הגסת'זאת עשויה להיות התשובה המוחצת של ישראל לאירופה, טורקיה ואיראן: "מנוף דיפלומטי משמעותי"ממשיכה בשלה: ארסנל הביסה 0:3 את קובנטרי במחזור הפתיחהאחרי קיץ סוער: מארסיי פתחה עונה עם 0:4 על שטרסבורגארה"ב: העליון הקפיא זמנית את הצו שעצר את בניית אולם הנשפים של טראמפ בבית הלבןהמוזיקאי מתי גוריון, בנו של ישראל גוריון, הלך לעולמו בגיל 49צעיר נפצע קשה בתאונת דרכים ליד קריית גתבעקבות הביקוש: הפועל ת"א בוחנת חכירת מטוסים לאוהדיהנחשפה הסיבה לשיבה לממלכה? מייגן מרקל במגעים לתפקיד בסדרה "יוקרתית"ברק: התקיפה בסוריה עלולה הייתה להוביל את ישראל וטורקיה לעימות צבאי"חלקים שנפסלו לשימוש הוחזרו למטוסים": הטענות החדשות שמטלטלות את בואינגוידיאוס ותמונות : הצוללת דרקון במספנה בקיל גרמניה בשבת לפנה"צ + תמונות מתחקיר של הטלביזיה הגרמנית על הצוללות הישראליותדיווח: מזכיר צבא ארה"ב צפוי לפרוש עד סוף השנה, על רקע מתיחות עם הגסת'זאת עשויה להיות התשובה המוחצת של ישראל לאירופה, טורקיה ואיראן: "מנוף דיפלומטי משמעותי"
ביטחון

איראן טוענת שארה"ב תקפה מתקן גרעיני בבנייה – ומשגרים איום חדש | כל הפרטים

19 ביולי 2026 ·  מקור: וואלה 89דירוג אובייקטיביות89/100

איראן טוענת שארה"ב תקפה מתקן גרעיני בבנייה – ומשגרים איום חדש | כל הפרטים

"המתקפה האמריקנית על תחנת הכוח הגרעינית דארח'ווין: פשע בוטה נגד המשפט הבינלאומי", נמסר מטעם הסוכנות לאנרגיה אטומית ברפובליקה האיסלאמית. לשיטתם, "התקיפה תגביר את נחישותם של מומחי תעשיית הגרעין האיראנית להמשיך בדרך ההתקדמות"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הסוכנות לאנרגיה אטומית באיראן טוענת כי ארצות הברית תקפה את תחנת הכוח הגרעינית דארח'ווין, הנמצאת בשלבי הקמה, וכי זוהי "תקיפה של מתקן גרעין למטרות שלום" ו"פשע בוטה נגד המשפט הבינלאומי". לטענתם, המתקפה תגביר את נחישותם של מומחי הגרעין האיראנים. במקביל, חברת החשמל של כווית דיווחה על תקיפה שנייה בתוך יומיים על תחנת חשמל והתפלת מים. חיל הים של משמרות המהפכה טען כי עצר ארבע ספינות שניסו לחצות את מצר הורמוז בנתיב לא בטוח, ואיים כי "אף טיפת נפט, גז או דשן כימי לא תעבור דרך מצר הורמוז ללא אישור מאיתנו".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה