יום שלישי, 21 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
"א.א.ק משכה את ההצעה עבור קינגס קאנגווה" – והפועל באר שבע הגיבההכלכלה של סעודיה מדשדשת. מצור חות'י עלול לשתק אותההאם ניתן היה למנוע את אסון קריסת המרפסת, ומי יישא באחריות?בגיל 89: הלך לעולמו פרופ' שלמה משיח – "אבי הפריות המבחנה" בישראלנובאקוביץ' חתם במכבי חיפה: "נרגש להצטרף למועדון גדול"ה-AI יחליף את המנהלים: הבנק הישראלי שעומד להיפרד מעשרות עובדים בכיריםטראמפ: "הנשיא הסורי רוצה להתערב ולעשות משהו עם חיזבאללה, ואני חושב שזה יהיה יעיל מאוד.טראמפ: אם נעזוב עכשיו ייקח לאיראן 20 עד 25 שנה להשתקם, ועוד לא סיימנו, אנחנו לא עוזבים עכשיוהפועל אילת הודיעה: אליעד טל ימשיך בעונה הבאה"הייתה לי סוג של טראומה מבית"ר ירושלים, החלטתי לא לחזור"נשיא לבנון עאון בפגישה עם טראמפ: "המטרה – לשים קץ לעוינות בין לבנון לישראל"טראמפ: "נתקוף את הר המכוש – ללא ספק, האיראנים נואשים""א.א.ק משכה את ההצעה עבור קינגס קאנגווה" – והפועל באר שבע הגיבההכלכלה של סעודיה מדשדשת. מצור חות'י עלול לשתק אותההאם ניתן היה למנוע את אסון קריסת המרפסת, ומי יישא באחריות?בגיל 89: הלך לעולמו פרופ' שלמה משיח – "אבי הפריות המבחנה" בישראלנובאקוביץ' חתם במכבי חיפה: "נרגש להצטרף למועדון גדול"ה-AI יחליף את המנהלים: הבנק הישראלי שעומד להיפרד מעשרות עובדים בכיריםטראמפ: "הנשיא הסורי רוצה להתערב ולעשות משהו עם חיזבאללה, ואני חושב שזה יהיה יעיל מאוד.טראמפ: אם נעזוב עכשיו ייקח לאיראן 20 עד 25 שנה להשתקם, ועוד לא סיימנו, אנחנו לא עוזבים עכשיוהפועל אילת הודיעה: אליעד טל ימשיך בעונה הבאה"הייתה לי סוג של טראומה מבית"ר ירושלים, החלטתי לא לחזור"נשיא לבנון עאון בפגישה עם טראמפ: "המטרה – לשים קץ לעוינות בין לבנון לישראל"טראמפ: "נתקוף את הר המכוש – ללא ספק, האיראנים נואשים"
חדשות

אליהו ליבמן, ששכל את בנו אליקים במסיבת הנובה, מצטרף למפלגת נעם של אבי מעוז

לפני 6 שע׳ ·  מאת · מבוסס על דיווח של רוטר 45דירוג אובייקטיביות45/100

אליהו ליבמן, ששכל את בנו אליקים במסיבת הנובה, מצטרף למפלגת נעם של אבי מעוז

אליהו ליבמן, ששכל את בנו אליקים במסיבת הנובה, מצטרף למפלגת נעם של אבי מעוז

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

אליהו ליבמן, שאיבד את בנו אליקים במתקפת הטרור במסיבת הנובה, הודיע על הצטרפותו למפלגת נעם בראשות חבר הכנסת אבי מעוז. ליבמן, שנתפס על ידי רבים כאיש אמת, מצטרף למפלגה המדגישה את ערכי התורה וקדושת המחנה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה