יום רביעי, 7 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
לוקח אחריות: דוידי בן ציון שוקל לפרוש מהמפלגה של עופר וינטרדוידי בן ציון, מבכירי רשימתו של עופר וינטר,ישראלי נפטר בנמיביה, מתנדב זק"א שכנע את המקומיים לא לנתח את גופתואלקין נפגש עם זלנסקי בקייב, השניים עסקו בקשרים ישראל אוקראינהחמושים במסיכות דחפו קבוצה של 20 מהגרים מבלארוס ללטביה, ואיימו על חיילים לטביםשלוש שנים אחרי נפילתו: מסלול הליכה בחדרה נחנך לזכר רס"ב בוריס דנילובדיווחים ברשת על פעילות ת מטוסי קרב באזור איראן"גאה לייצג אותנו": האיש שכל השומרון מדבר עליו – והסוד שלו להישאר צעירתמונות הלוויין חשפו: איראן משקמת מתחם גרעין חשאי | צפוכל מה שצפוי ביום השנה השלישי לטבח 7/10 – וציר הזמן של המלחמהגבר כבן 40 נפצע קשה בגבעת ח"ןסופי: עיריית אלקאמר בהולנד אוסרת כניסת אוהדי ב"ש למשחק בליגה האירופיתבדקות הראשונות לתאריך 7.10:בלבנון מדווחים כי חיל האוויר פתח בגל תקיפות בדרום לבנון.תיעוד זה מגיע מאיזור ואדי סלוקי, דרום לבנון.לוקח אחריות: דוידי בן ציון שוקל לפרוש מהמפלגה של עופר וינטרדוידי בן ציון, מבכירי רשימתו של עופר וינטר,ישראלי נפטר בנמיביה, מתנדב זק"א שכנע את המקומיים לא לנתח את גופתואלקין נפגש עם זלנסקי בקייב, השניים עסקו בקשרים ישראל אוקראינהחמושים במסיכות דחפו קבוצה של 20 מהגרים מבלארוס ללטביה, ואיימו על חיילים לטביםשלוש שנים אחרי נפילתו: מסלול הליכה בחדרה נחנך לזכר רס"ב בוריס דנילובדיווחים ברשת על פעילות ת מטוסי קרב באזור איראן"גאה לייצג אותנו": האיש שכל השומרון מדבר עליו – והסוד שלו להישאר צעירתמונות הלוויין חשפו: איראן משקמת מתחם גרעין חשאי | צפוכל מה שצפוי ביום השנה השלישי לטבח 7/10 – וציר הזמן של המלחמהגבר כבן 40 נפצע קשה בגבעת ח"ןסופי: עיריית אלקאמר בהולנד אוסרת כניסת אוהדי ב"ש למשחק בליגה האירופיתבדקות הראשונות לתאריך 7.10:בלבנון מדווחים כי חיל האוויר פתח בגל תקיפות בדרום לבנון.תיעוד זה מגיע מאיזור ואדי סלוקי, דרום לבנון.
תרבות

אלי-ה כהן וזיו עבוד סיפרו את סיפורם באירוע לציון 7 באוקטובר באו"ם

לפני 5 שע׳ ·  מקור: ערוץ 7 77דירוג אובייקטיביות77/100

משלחת ישראל לאו"ם קיימה היום במטה האו"ם בניו יורק אירוע לציון שלוש שנים לטבח 7 באוקטובר, בהשתתפות מאות אורחים, בהם שגרירים ודיפלומטים מארה"ב, בריטניה, גרמניה, אוסטרליה ומדינות נוספות.במרכז האירוע עמד סיפורם של אלי-ה כהן וזיו עבוד, ששרדו את הטבח בפסטיבל נובה ושוחחו עם ד"ר פיל על החטיפה, השבי והשיקום. באירוע נשאו דברים שגריר ישראל באו"ם דני דנון ושגריר ארה"ב באו"ם מייק וולץ, והזמר עידן רייכל ביצע מספר שירים.[youtube:2179717]

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ערוץ 7.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

חדשותלפני 4 שע׳

בן 40 נפצע קשה באירוע אלימות בגבעת ח"ן

גבר כבן 40 נפצע הלילה בגבעת ח"ן באירוע אלימות. צוותי מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים מאיר במצב קשה, כשהוא סובל מפציעות חודרות.

מקור: ערוץ 782

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה