יום חמישי, 5 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
כלכלה

אל על מתאוששת: מסכמת את הרבעון השלישי של 2026 עם רווח נקי של 175 מיליון דולר

לפני 3 שע׳ ·  מקור: ערוץ 7 93דירוג אובייקטיביות93/100

חברת אל על פרסמה את תוצאות הרבעון השלישי של 2026, עם הכנסות שיא של כ-1.27 מיליארד דולר, עלייה של כ-18% לעומת הרבעון המקביל. הרווח הנקי הסתכם בכ-175 מיליון דולר, וה-EBITDAR הגיע לכ-367 מיליון דולר, גידול של כ-3%, למרות התייקרות הדלק והשפעות שליליות של שערי החליפין. החברה הודיעה על חלוקת דיבידנד בהיקף של כ-116 מיליון דולר.צבר ההזמנות של אל על בסוף הרבעון הגיע לשיא של כ-1.1 מיליארד דולר. החברה דיווחה על גידול בהיצע המושבים, שמירה על שיעורי תפוסה גבוהים וקצב הצטרפות למועדון FLY CARD שעלה על התחזיות. בנוסף, החברה ציינה את כניסתה למדד ת"א 35.

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ערוץ 7.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה