יום שלישי, 22 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
הכוח הרך של קטאר: מהשופטים בפסטיבל ונציה ועד 'האגודה לתרבות ערבית' בחיפהשוב מנסה את מזלו בחו"ל: אביאל זרגרי חתם בדילה גוריהאזהרה לקראת סוכות: הברגים שנשארים בכביש עלולים לסכן חייםחכם יותר – ובחצי מחיר: אנתרופיק משיקה את Claude Opus 5.5החשוד בפיגוע הירי סמוך לבית כנסת בקנדה מת מפצעיוגמרא, זוגיות והורות: ראש ישיבת עפולה מציג דרך חינוכית אחרת | ראיון"גם הרופאים לא יכולים לשמוע": הפצעים הנפשיים שהותיר 7 באוקטובר"מי הרב שלך?": תשובתו המפתיעה של בן גביר לשאלת כיכר השבתהחיזוק החדש של מכבי נתניה הגיע: גבריאל סימיון נחת בישראלבחוזה לשלוש שנים: הפועל חולון החתימה את סקיילר וויקסאוהד בוזגלו על האשפוז באברבנאל: "בורא עולם רצה שאהיה שם"חיים רביבו על עסקת רוי רביבו לאלצ'ה: "כולם הפסידו בה"הכוח הרך של קטאר: מהשופטים בפסטיבל ונציה ועד 'האגודה לתרבות ערבית' בחיפהשוב מנסה את מזלו בחו"ל: אביאל זרגרי חתם בדילה גוריהאזהרה לקראת סוכות: הברגים שנשארים בכביש עלולים לסכן חייםחכם יותר – ובחצי מחיר: אנתרופיק משיקה את Claude Opus 5.5החשוד בפיגוע הירי סמוך לבית כנסת בקנדה מת מפצעיוגמרא, זוגיות והורות: ראש ישיבת עפולה מציג דרך חינוכית אחרת | ראיון"גם הרופאים לא יכולים לשמוע": הפצעים הנפשיים שהותיר 7 באוקטובר"מי הרב שלך?": תשובתו המפתיעה של בן גביר לשאלת כיכר השבתהחיזוק החדש של מכבי נתניה הגיע: גבריאל סימיון נחת בישראלבחוזה לשלוש שנים: הפועל חולון החתימה את סקיילר וויקסאוהד בוזגלו על האשפוז באברבנאל: "בורא עולם רצה שאהיה שם"חיים רביבו על עסקת רוי רביבו לאלצ'ה: "כולם הפסידו בה"
חדשות

אמש בישיבת הקבינט: השרים דרשו לדחות את כל מפת הדרכים של מועצת השלום

7 באוגוסט 2026 ·  מקור: רוטר 30דירוג אובייקטיביות30/100

אמש בישיבת הקבינט: השרים דרשו לדחות את כל מפת הדרכים של מועצת השלום

בחר פורום ——— סקופים הזעקה פוליטיקה ביקורת תקשורת מסמכים הקפה משפטים בית המדרש עיתונות זרה מודיעיןעמדת ישראל תועבר לארה"ב-התנגדות ישראלית מוחלטת לכל מסמך 15 הנקודות.כמו-כן, נשלח מכתב לשרי הקבינט על ידי ארבעה מראשי מועצות העוטף עם הדרישה לא להתחיל שיקום ללא פירוז:בהתחלה ביבי הגיע למתווה מתון לקבל את ההסדר הזה באופן משופר. וכעת השרים דורשים לשלול בכל מכל את המפה שהביאו קטר, טורקיה, מצרים וחמאס שממנה התלהבו במוצעת השלום ביום חמישי שעבר (כאמור 31.7)

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

בישיבת הקבינט שהתקיימה אמש, דרשו השרים לדחות באופן מוחלט את מפת הדרכים שהוצעה על ידי קטר, טורקיה, מצרים וחמאס, וזאת בניגוד למתווה מתון יותר שראש הממשלה בנימין נתניהו שקל בתחילה. עמדתה של ישראל, המתנגדת לכל 15 הנקודות במסמך, תועבר לארצות הברית. בנוסף, ראשי מועצות מהעוטף שלחו מכתב לשרי הקבינט בדרישה שלא להתחיל בשיקום האזור ללא פירוז.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה