שבת, 22 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםאנשיו של איזנקוט עודכנו: שב"כ לא יאבטח אותו21 שנים אחרי: המחווה של נינט לשירי מימוןה״לא״ המפתיע של המועמד הרפובליקני לתומכי ישראלהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםאנשיו של איזנקוט עודכנו: שב"כ לא יאבטח אותו21 שנים אחרי: המחווה של נינט לשירי מימוןה״לא״ המפתיע של המועמד הרפובליקני לתומכי ישראלהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"
כלכלה

ארבעה בנקים מתברגים גבוה בדירוג הפרסומות, אבל רק אחד לוקח את הדאבל

23 ביולי 2026 ·  מקור: גלובס 86דירוג אובייקטיביות86/100

ארבעה בנקים מתברגים גבוה בדירוג הפרסומות, אבל רק אחד לוקח את הדאבל

הפרסומת של בנק הפועלים למהלך הג'וניור מתברגת זה השבוע השני כזכורה ואהובה ביותר, כך עולה מדירוג הפרסומות של גלובס וגיאוקרטוגרפיה • מזרחי טפחות מציג פרסומת ראשונה עם הפרזנטורית החדשה, ולפי נתוני יפעת, ההשקעה הגבוהה ביותר שייכת ל–ORA

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של גלובס.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה