יום חמישי, 15 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
שלטון הברוניניו: כך הפך ברוניניו לבעל הבית במכבי חיפההסודות שהילדים מספרים ל-AI: שמונה מדינות תובעות את OpenAI על סיכון קטיניםהמסר של יהדות התורה לליכוד, והמתקפה על אוחנה: "יש מחיר לחילול השם"הליגה נגד השמצה: עיוותים בוויקיפדיה על ישראל שכתבו עורכים שנחסמו לא תוקנואשדוד רוצה להגדיל את הפער, הרצליה תעצור את רצף ההפסדים?טבח ה-7 באוקטובר, חמאס ומשפחת ביבס: מה מסתירים בוויקיפדיה?"אם מכבי חיפה לוקחת אליפות העונה, אני מתפטר"פינדרוס נגד בחירת אוחנה ליו"ר הכנסת: "תקלה, חילול השם"כ-500 שוטרים יאבטחו את הפועל באר-שבע באלקמאר | דיווח מיוחד"כמו מחבל": מחאה על מעצר הרבש"ץ – ביהמ"ש הורה לשחררו"אני מתגעגע לכלב שלי": כיצד הגיע קרלוס קוויאר לישראל?שחקן על הרצף האוטיסטי מגלם דמות עם אוטיזם בתיאטרון "הבימה"שלטון הברוניניו: כך הפך ברוניניו לבעל הבית במכבי חיפההסודות שהילדים מספרים ל-AI: שמונה מדינות תובעות את OpenAI על סיכון קטיניםהמסר של יהדות התורה לליכוד, והמתקפה על אוחנה: "יש מחיר לחילול השם"הליגה נגד השמצה: עיוותים בוויקיפדיה על ישראל שכתבו עורכים שנחסמו לא תוקנואשדוד רוצה להגדיל את הפער, הרצליה תעצור את רצף ההפסדים?טבח ה-7 באוקטובר, חמאס ומשפחת ביבס: מה מסתירים בוויקיפדיה?"אם מכבי חיפה לוקחת אליפות העונה, אני מתפטר"פינדרוס נגד בחירת אוחנה ליו"ר הכנסת: "תקלה, חילול השם"כ-500 שוטרים יאבטחו את הפועל באר-שבע באלקמאר | דיווח מיוחד"כמו מחבל": מחאה על מעצר הרבש"ץ – ביהמ"ש הורה לשחררו"אני מתגעגע לכלב שלי": כיצד הגיע קרלוס קוויאר לישראל?שחקן על הרצף האוטיסטי מגלם דמות עם אוטיזם בתיאטרון "הבימה"
עולם

ארה"ב: שופטת קבעה כי גירוש פעילים פרו-פלסטינים בשל התבטאויותיהם אינו חוקתי

29 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

ארה"ב: שופטת קבעה כי גירוש פעילים פרו-פלסטינים בשל התבטאויותיהם אינו חוקתי

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

שופטת פדרלית בקליפורניה, נואל וייז, קבעה כי ביטול אשרות ופתיחה בהליכי גירוש נגד סטודנטים זרים בשל פעילות פרו-פלסטינית וביקורת על ישראל אינו חוקתי. הפסיקה קובעת כי כאשר התבטאות היא הסיבה לשלילת ויזה או להליך גירוש, הממשלה מפלה את הביטוי בשל תוכנו או העמדה שהוא מבטא. ההחלטה ניתנה בעקבות עתירה של עיתון הסטודנטים של אוניברסיטת סטנפורד, שחשש כי סטודנטים בעלי אשרות נמנעים מסיקור הפגנות פרו-פלסטיניות מחשש לפגיעה במעמדם.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה