יום שלישי, 6 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בליץ צרפתי העניק 1:4 על בלגיה, איטליה המשיכה בתנופהמשבר האנטישמיות של הירוקים בבריטניה מעמיק הערב עוד יותר לאחר שהוגשו למשטרה ולגוף הפיקוח על זכויות האדם תלונות על אירועים שאירעו בוועידה שלהםבהמשך למהומה במודיעין: העריק שוחרר – המשטרה כורזת למפגינים להתפזר | דיווחרוביו שוחח בטלפון עם נתניהותעודת עניות: הציונים של נבחרת ישראל בקמפיין – והמסקנה העצובה"הפועל ת"א גרמה לי לפקפק בעצמי,מחכה כבר לפגוש אותה"כתב התביעה של נתניהו נגד עיתונאים (שלומי אלדר ואחרים ו״הארץ״.דיווחים ברשת: מסוק של הצי האמריקני שידר אות מצוקה ואיבד גובה במהירות מעל הים האדום, חשש שהתרסק בים מול חופי ערב הסעודיתתיעודים נוספים מהמהומות במודיעין בעקבות מעצר העריק | צפוהטייס-המחבל הודה בחקירה: "עשיתי את זה כנקמה על עזה"ביום יציאת ספרו האחרון לאור: הסופר ג'פרי ארצ'ר ("קין והבל") הלך לעולמו בגיל 86 בנוסף לקריירת הכתיבה כיהן כחבר פרלמנט – וגם ישב בכלאבר טימור: "לא שוכחים, נמשיך לשאת את הזיכרון איתנו"בליץ צרפתי העניק 1:4 על בלגיה, איטליה המשיכה בתנופהמשבר האנטישמיות של הירוקים בבריטניה מעמיק הערב עוד יותר לאחר שהוגשו למשטרה ולגוף הפיקוח על זכויות האדם תלונות על אירועים שאירעו בוועידה שלהםבהמשך למהומה במודיעין: העריק שוחרר – המשטרה כורזת למפגינים להתפזר | דיווחרוביו שוחח בטלפון עם נתניהותעודת עניות: הציונים של נבחרת ישראל בקמפיין – והמסקנה העצובה"הפועל ת"א גרמה לי לפקפק בעצמי,מחכה כבר לפגוש אותה"כתב התביעה של נתניהו נגד עיתונאים (שלומי אלדר ואחרים ו״הארץ״.דיווחים ברשת: מסוק של הצי האמריקני שידר אות מצוקה ואיבד גובה במהירות מעל הים האדום, חשש שהתרסק בים מול חופי ערב הסעודיתתיעודים נוספים מהמהומות במודיעין בעקבות מעצר העריק | צפוהטייס-המחבל הודה בחקירה: "עשיתי את זה כנקמה על עזה"ביום יציאת ספרו האחרון לאור: הסופר ג'פרי ארצ'ר ("קין והבל") הלך לעולמו בגיל 86 בנוסף לקריירת הכתיבה כיהן כחבר פרלמנט – וגם ישב בכלאבר טימור: "לא שוכחים, נמשיך לשאת את הזיכרון איתנו"
ביטחון

ארה"ב: "תוקפים לילה שביעי ברצף", איראן: "ירינו על ספינה באוקיינוס ההודי"

17 ביולי 2026 ·  מקור: Ynet 81דירוג אובייקטיביות81/100

ארה"ב: "תוקפים לילה שביעי ברצף", איראן: "ירינו על ספינה באוקיינוס ההודי"

חילופי המהלומות במפרץ נמשכים: צבא ארה"ב הודיע שיצא לגל תקיפות נוסף "במטרה להמשיך ולפגוע ביכולות הצבאיות של איראן". מנגד, צבא איראן הודיע ששיגר טיל על ספינה בצפון האוקיינוס ההודי. בכיר במשמרות המהפכה: "אם התקיפות של ארה"ב יימשכו עוד יום יומיים, ניכנס להתקפה בקנה מידה מלא"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

חילופי המהלומות בין ארצות הברית לאיראן נמשכים, כאשר הצבא האמריקני הודיע על גל תקיפות נוסף באיראן, הלילה השביעי ברציפות, שנועד לפגוע ביכולות הצבאיות של איראן. בתגובה, איראן דיווחה על תקיפות נגד תשתיות באזורים שונים במדינה, וטענה שתקפה ספינה אמריקנית באוקיינוס ההודי והשמידה את מרכז הבינה המלאכותית העיקרי בבחריין. מפקד חיל הים האיראני, עלי עזמאי, איים כי "נהפוך את הים לגיהנום עבור האמריקנים", ובכיר משמרות המהפכה, מוחסן רזאי, הזהיר כי "אם התקיפות האמריקניות יימשכו עוד יומיים או שלושה, ניכנס לשלב של פעולות התקפיות בקנה מידה מלא".

  • איראן טענה כי משמרות המהפכה תקפו מחסן כטב"מים של צבא ארה"ב בבחריין ופגעו בכלי שיט הנושא דגל תאילנד במצר הורמוז.
  • הרשויות באיראן דיווחו על שלושה הרוגים ושמונה פצועים בתקיפות, והמליצו לתושבים להימנע מיציאה לא חיונית.
  • ארה"ב מאיצה את תגבור הכוחות בישראל, ומעבירה עשרות מטוסי תדלוק של חיל האוויר האמריקני.
  • שגרירויות ארה"ב פרסמו אזהרת מסע לאזרחים אמריקנים השוהים בישראל ובמדינות ערביות באזור, וקראו להם לשקול מחדש כל נסיעה לאזור כולו.
התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה