בגיל 52: כוכבת להקת הספייס גירלז התחתנה לראשונה

עודכן לאחרונה: 19.7.2026 / 13:10
כוכבת להקת ה"ספייס גירלז", מלאני צ'יזהולם (מלאני סי), שהייתה ידועה גם בכינויה בלהקה "ספורטי ספייס", התחתנה לראשונה בסוף השבוע עם בן זוגה, הדוגמן האוסטרלי כריס דינגוול, כשהיא בת 52. החתונה התקיימה בטקס אינטימי שנערך באזור האגמים באנגליה, כך דווח ב"דיילי מייל".
לצדה של ספורטי ספייס הגיעו לחגוג חברותיה ללהקה אמה בנטון, גרי האליוול ומלאני בראון. בתה בת ה-17, סקרלט, מבן זוגה לשעבר תומאס סטאר, שימשה כשושבינה. מי שלא נכחה הייתה ויקטוריה בקהאם, שנמצאת בארצות הברית במסגרת התחייבויות הקשורות למונדיאל, אך היא עיצבה במיוחד עבור הכלה את שמלת הכלה הלבנה והפתוחה בגב כמתנה.לפי מקורב, "זו הייתה מתנה מוויקטוריה, הן מאוד קרובות. היא הייתה שמחה להיות שם, אבל התוכניות שלה בארה"ב נקבעו מזמן". מקור נוסף סיפר כי עבור בקהאם זו הייתה "זכות גדולה" לעצב את השמלה עבור חברתה ללהקה.
השאלון שיעשה לכם סדר – מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?
החתונה התקיימה באחוזה כפרית באזור קומבריה, כשבני הזוג החליפו נדרים בטקס שנערך באוויר הפתוח. אורחים סיפרו כי למרות שעדר פרות רץ לעבר המקום במהלך הטקס, האירוע נחשב ל"מושלם". "מל וכריס רצו חתונה צנועה, קטנה ואלגנטית. היא מעולם לא חלמה על אירוע גדול ונוצץ", סיפר מקורב.צ'יזהולם, בת 52, ודינגוול, שנמצא בשנות ה-40 לחייו, הכירו בשנת 2023 דרך אפליקציית ההיכרויות Raya. בריאיון שהעניקה בשנה שעברה סיפרה על תחילת הקשר: "חשבתי לעצמי, 'הוא ממש חמוד. שווה להמשיך עם זה'. הוא תמיד נמצא שם בשבילי, בשקט, ותומך בי בלי לנסות להיות במרכז. הוא פשוט נפלא".
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.