בדרך חזרה למכבי ת"א? קניקובסקי פתח בניצחון פרנצווארוש

מערכת וואלה ספורט
מכבי תל אביב אמנם מנסה להחזיר לשורותיה את גבי קניקובסקי, כפי שהתברר ביממה האחרונה, אולם לפחות נכון לעכשיו הקשר הישראלי ממשיך להיות חלק משמעותי מפרנצווארוש. הערב (שני), על רקע הפרסומים בנוגע לעתידו, הוא פתח בהרכב קבוצתו בניצחון 0:1 בחוץ על זלגרשג במסגרת המחזור הרביעי בליגה ההונגרית. קניקובסקי שיחק 63 דקות לפני שהוחלף.מוקדם יותר היום פרסמנו בוואלה ספורט כי המנהל המקצועי של מכבי תל אביב, סטיבן ונהרן, נמצא בקשר עם ראשי פרנצווארוש בניסיון להפחית את הסכום שהמועדון דורש עבור קניקובסקי, שעומד על שני מיליון יורו. הקשר מצדו אינו מתנגד לחזרה לישראל, כל עוד ימשיך להרוויח את שכרו הנוכחי, 600 אלף יורו נטו לעונה.עם זאת, בפרנצווארוש הבהירו היום בשיחה עם וואלה ספורט כי הם אינם ממהרים להיפרד מהקשר. בכיר במועדון אמר: "גבי קניקובסקי הוא מטובי השחקנים שלנו. כדי שנמכור אותו צריכה להיות הצעה שלא נוכל לסרב לה. כי אחרת, למה שנמכור?".
והערב, שעות לאחר הדברים הללו, קניקובסקי אכן קיבל את המקום ב-11. פרנצווארוש עלתה ליתרון בדקה ה-38, כשקאדו הגביה כדור חופשי ומריוס קורבו הקדים את ההגנה ונגח לרשת. זה גם היה השער היחיד במשחק. קורבו יכול היה להשלים צמד במחצית השנייה, אבל החמיץ פנדל בדקה ה-69. בדקה ה-80 מצאה פרנצווארוש פעם נוספת את הרשת, אולם לאחר בדיקת VAR השער נפסל בשל נבדל. בסופו של דבר שמרה הקבוצה מבודפשט על ה-0:1 והשיגה את ניצחונה הראשון בליגה העונה.קורבו יכול היה להשלים צמד במחצית השנייה, אבל החמיץ פנדל בדקה ה-69. בדקה ה-80 מצאה פרנצווארוש פעם נוספת את הרשת, אולם לאחר בדיקת VAR השער נפסל בשל נבדל. בסופו של דבר שמרה הקבוצה מבודפשט על ה-0:1 והשיגה את ניצחון הליגה הראשון שלה העונה אחרי שלושה משחקי ליגה, כשלקבוצה משחק חסר. ביום חמישי הקרוב היא תתארח בטורקיה אצל טרבזונספור, במשחק הראשון מבין שניים בפלייאוף הליגה האירופית.
רנו קפצ'ר החדשה: קטנה במידות, גדולה באופי
עופרי ארד חזר מפציעה ושיחק לראשונה העונה, כשנכנס בדקה ה-65 וסייע לסטיאווה בוקרשט לנצח 2:3 את בוטושאן במחזור החמישי בליגה הרומנית. ארד נכנס מיד לאחר שקבוצתו השוותה ל-2:2, ובדקה השישית של תוספת הזמן היה זה דניאל בירלגאה שהכריע והעלה את סטיאווה לפסגה עם 11 נקודות וכבלתי מנוצחת היחידה בליגה.
גבי קניקובסקי, קשר פרנצווארוש, פתח בהרכב קבוצתו בניצחון 0:1 על זלגרשג בליגה ההונגרית, על רקע דיווחים על ניסיונות של מכבי תל אביב להחזירו לשורותיה. מכבי ת"א, באמצעות המנהל המקצועי סטיבן ונהרן, מנסה להפחית את דרישת פרנצווארוש העומדת על שני מיליון יורו עבור השחקן, שאינו מתנגד לחזרה לישראל בתנאי שישמור על שכרו הנוכחי.
גבי קניקובסקי הוא מטובי השחקנים שלנו. כדי שנמכור אותו צריכה להיות הצעה שלא נוכל לסרב לה. כי אחרת, למה שנמכור?
בפרנצווארוש הבהירו כי הם אינם ממהרים להיפרד ממנו, וציטוט מבכיר במועדון מחזק זאת. קניקובסקי שיחק 63 דקות בניצחון שהיה הראשון של פרנצווארוש העונה בליגה, והקבוצה תתמודד בקרוב בפלייאוף הליגה האירופית.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.