יום ראשון, 2 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
אופל נחשפת ומאשימה: נאנסתי בג'קוזי בקיבוץ, המשטרה מורחת את החקירהבזמן שמראה ניצוצות באל' אירופה: עומרי אורלנד חתם בנתניהמסיבת טבע לא חוקית פוזרה בדרום: כ-1,500 מבלים התבקשו להתפנותבהולנד מבקרים את היחס לאוסקר גלוך: "הרסו לו את העונה"דתיה ללא כיסוי ראש, הולכת עם מכנסים ומזרחית? ברכות – את על הכוונת של הציונות הדתיתבופון: "הייתי בוחר בקונטה כמאמן נבחרת איטליה, לא במאנצ'יני"רגע האמת של ויניסיוס: הפגישה שתכריע את עתידו בריאל מדרידצפו בפדיחה הגדולה: כך נשמע ההמנון האמריקאי במשחק החגיגיהרצח בנתיבות: המשטרה עצרה חשוד במעורבות באירועככה עוד לא ראיתם אותם: אנשי החדשות חוגגים"אם נשים מסתובבות לא צנוע, לא תהיה שמירה": הרבנים קוראים לעקוף את החוף החדש בטבריהאדווה כהן בכושר: שיא עונתי לפני אליפות אירופהאופל נחשפת ומאשימה: נאנסתי בג'קוזי בקיבוץ, המשטרה מורחת את החקירהבזמן שמראה ניצוצות באל' אירופה: עומרי אורלנד חתם בנתניהמסיבת טבע לא חוקית פוזרה בדרום: כ-1,500 מבלים התבקשו להתפנותבהולנד מבקרים את היחס לאוסקר גלוך: "הרסו לו את העונה"דתיה ללא כיסוי ראש, הולכת עם מכנסים ומזרחית? ברכות – את על הכוונת של הציונות הדתיתבופון: "הייתי בוחר בקונטה כמאמן נבחרת איטליה, לא במאנצ'יני"רגע האמת של ויניסיוס: הפגישה שתכריע את עתידו בריאל מדרידצפו בפדיחה הגדולה: כך נשמע ההמנון האמריקאי במשחק החגיגיהרצח בנתיבות: המשטרה עצרה חשוד במעורבות באירועככה עוד לא ראיתם אותם: אנשי החדשות חוגגים"אם נשים מסתובבות לא צנוע, לא תהיה שמירה": הרבנים קוראים לעקוף את החוף החדש בטבריהאדווה כהן בכושר: שיא עונתי לפני אליפות אירופה
ספורט

בופון: "הייתי בוחר בקונטה כמאמן נבחרת איטליה, לא במאנצ'יני"

לפני 1 שע׳ ·  מקור: וואלה 81דירוג אובייקטיביות81/100

בופון: "הייתי בוחר בקונטה כמאמן נבחרת איטליה, לא במאנצ'יני"

מערכת וואלה ספורט

ג'אנלואיג'י בופון שבר את שתיקתו לראשונה מאז עזב את ההתאחדות האיטלקית והעניק ריאיון נרחב ל"גאזטה דלו ספורט", שבו התייחס למצבה של הנבחרת, לבחירת המאמן הלאומי ולסערה סביב אנדראה פירלו.לדבריו, מבחינה מקצועית רוברטו מאנצ'יני הוא מאמן ראוי, אך אם ההחלטה הייתה בידיו, היה בוחר בדרך אחרת. "אם הייתי המנהל הטכני, הייתי מגדיר קודם את המטרה – להעפיל למונדיאל בעוד ארבע שנים. על בסיס זה הייתי בוחר באנטוניו קונטה, אחר כך בסילביו באלדיני ורק לאחר מכן באחרים. קודם צריך לבנות פרויקט ורק אחר כך לבחור את האדם המתאים לו".בופון הסביר כי לדעתו הכדורגל האיטלקי איבד את היתרון שהיה לו בעבר. "פעם היינו הליגה המובילה בעולם, היום אנחנו אולי רק החמישית באירופה. המאמנים מפחדים לתת הזדמנות לצעירים בגלל הלחץ, ובסופו של דבר דווקא השחקנים שלנו לא מקבלים מקום להתפתח".שוער העבר התייחס גם לפרשת אנדראה פירלו, שהיה מועמד לתפקיד בהתאחדות אך ספג ביקורת בשל קשרים עסקיים עם אתר רוסי. "אני שמח שאנדראה נחסך מהדרך הקשה הזו, כי נקודת הפתיחה לא הייתה טובה. כל הסיפור סביב האתר הרוסי היה ניסיון פוליטי, מגושם וכושל, להציג אותו כמי שאינו ראוי לתפקיד".

בופון חשף כי גם הוא עצמו קיבל הצעה מפאולו מאלדיני ולאונרדו להצטרף להתאחדות כמנהל הנבחרות ולתאם בין הנבחרת הבוגרת לנבחרות הצעירות, אך החליט לסרב. "מאז 1991 לא הרשיתי לעצמי יותר מ-20 ימי חופש. הגיע הזמן להקדיש זמן לאשתי, לילדים ולהורים שלי. אני צריך להטעין מצברים".בסיום הריאיון התייחס בופון גם למשבר בפיפ"א בעקבות התוכנית למכור חלק מזכויות המונדיאל למשקיעים פרטיים. "הכרתי את אינפנטינו בתחילת הדרך והוא הרשים אותי מאוד. נהניתי מהמונדיאל, אבל יש דברים שלא הצלחתי לעכל. הרעיון לקרב השקעות פרטיות למונדיאל מפחיד אותי. כשחוצים גבולות מסוימים, צריך לקבל החלטות חזקות".

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה