יום שלישי, 22 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"
פוליטיקה

ביום הפריימריז בליכוד: יועז הנדל קורא למתפקדים לעזוב – וחושף את השם שעשוי להצטרף אליו

17 באוגוסט 2026 ·  מקור: מעריב 72דירוג אובייקטיביות72/100

ביום הפריימריז בליכוד: יועז הנדל קורא למתפקדים לעזוב – וחושף את השם שעשוי להצטרף אליו

סא"ל במיל' יועז הנדל (בית ציוני-המילואימניקים) העביר ביום החג של הליכוד מסר נחרץ למתפקדים בשיחה עם גדעון אוקו ועמיחי אתאלי ברדיו 103FM וקרא להם לעזוב את המפלגה. בהמשך חשף מי חבר הכנסת לשעבר שייתכן כי יצטרף למפלגתו.הפחד מאמברגו אמריקאי: ההוראה הדרמטית של נתניהו לצה"ל נחשפת | אבי אשכנזיהגדולה ביותר שהגיעה לקולומביה: המשלחת הישראלית מחפשת חיים בין הריסות רעידת האדמה | תיעוד"מלכודת מוות": המחזה הקשה שנחשף לצד כביש 90איראן, תימן ופולימרקט: חשוד נוסף בפרשה הביטחונית החמורהעובדת עיריית פתח תקווה לא הצליחה להתאפק: הקטטה שהסלימה בימית 2000

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של מעריב.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה