יום רביעי, 28 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ביטחון

ביום כיפור: ארגון פרו-פלסטיני הודיע על הגשת תלונה נגד ישראלי הנופש באיטליה

22 בספטמבר 2026 ·  מקור: וואלה 85דירוג אובייקטיביות85/100

ביום כיפור: ארגון פרו-פלסטיני הודיע על הגשת תלונה נגד ישראלי הנופש באיטליה

קרן הינד רג'אב פנתה לרשויות בארץ המגף נגד י"ק, שלטענתה ביצע שורה של פשעי מלחמה ורצח עם ברצועת עזה במהלך שירותו בגבעתי – וזאת, על בסיס חומרים שהועלו לרשתות החברתיות. לפי הארגון, שזו התלונה השלישית שלו החודש נגד ישראלים, הלוחם "השתתף במצור והרס ביה"ח שיפא"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ארגון הינד רג'אב (HRF) הפרו-פלסטיני הודיע כי פנה לרשויות באיטליה נגד י'ק, צעיר ישראלי הנופש בטוסקנה, בטענה שהיה חייל בגדוד 'שקד' של חטיבת גבעתי וביצע פשעי מלחמה, פשעים נגד האנושות ומעשי רצח עם בעזה. הארגון מייחס לו מעורבות בהרס בית החולים אל-שיפא, פיגוע במסגד חאג' חמדי חרזאלה והרס כיכר פלסטין, וזאת על בסיס חומרים שפורסמו ברשתות החברתיות. זוהי התלונה השלישית של הארגון נגד ישראלים החודש, אך עד כה אין אינדיקציה לפתיחת חקירה או הטלת מגבלות על י'ק.

דיאב אבו ג'אג'ה, מנהל הארגון, מסר כי "אין חופשה מאחריות - אם הראיות עוקבות אחריך מעזה ועד טוסקנה, גם הצדק חייב לבוא".

נטשה בראק, ראש תחום הליטיגציה ב-HRF, הביעה תסכול מחוסר פעולת הרשויות האיטלקיות, וטענה כי "בכך שהיא מאפשרת לאנשים החשודים בפשעי מלחמה ורצח עם נגד העם הפלסטיני להסתובב בחופשיות בשטחה, איטליה נכשלת בתפקידה לאכוף את החוק הבינלאומי ולמנוע ולהעניש רצח עם."

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה