בינלאומית: נועה קירל מתאהבת בספרדית

איך אומרים כוכבת בספרדית? אחרי שכבר כבשה כמעט כל במה אפשרית בישראל, נועה קירל מגיעה לאמאזון פריים. "הדרך של נועה", הטלנובלה המוזיקלית הארגנטינאית בכיכובה, תעלה ב-9 באוקטובר באמריקה הלטינית ובמקביל בערוץ América TV בארגנטינה. קירל מככבת בסדרה לצד השחקן והזמר הארגנטינאי אגוסטין ברנסקוני. היא מגלמת מלצרית צעירה שמגיעה ללהקה מתחילה אחרי שברון לב, פוגשת שם את טומי, בגילומו של ברנסקוני, ומוצאת את עצמה בתוך משולש אהבה – כי בכל זאת, טלנובלה.
הזמרת הישראלית נועה קירל תככב בטלנובלה מוזיקלית ארגנטינאית בשם "הדרך של נועה", שתעלה ב-9 באוקטובר באמריקה הלטינית ובמקביל בערוץ América TV בארגנטינה, ובהמשך גם באמזון פריים. הסדרה, שצולמה כולה בארגנטינה וכוללת 24 פרקים, מציגה את קירל כמלצרית צעירה המצטרפת ללהקה ומוצאת את עצמה במשולש אהבה לצד השחקן והזמר אגוסטין ברנסקוני. הפרויקט כולל פסקול עם תשעה שירים מקוריים בביצוע קירל ושאר הקאסט, כאשר הסינגל הראשון, "MÍRAME ASÍ", יצא לאחרונה ומשמש כשיר הנושא של הסדרה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.