שבת, 22 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםאנשיו של איזנקוט עודכנו: שב"כ לא יאבטח אותו21 שנים אחרי: המחווה של נינט לשירי מימוןה״לא״ המפתיע של המועמד הרפובליקני לתומכי ישראלהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"פנחס עידן מאיים: "לא מבטיח שהכל יהיה בסדר בנתב"ג בשבוע הבא"עימותים בצפת ובמירון: מפגינים חרדים ניסו לחסום יציאת אוטובוסיםאנשיו של איזנקוט עודכנו: שב"כ לא יאבטח אותו21 שנים אחרי: המחווה של נינט לשירי מימוןה״לא״ המפתיע של המועמד הרפובליקני לתומכי ישראלהסתה חריפה ברשתות הערביות לשחזור חטיפות נשק: סרטונים עם הוראות ברורות ומפורטות מופצים בימים האחרונים בכפרי יהודה ושומרוןסמוטריץ' לאיזנקוט:האם אתה תומך בבניה שאישרתי בשטח E1? האם אתה מתחייב לא לעצור את הבניה בין מעלה אדומים לירושלים?סיכום חדשות השבת: עימות ביטחוני סביב התקיפה בסוריה והמתיחות האזוריתסערת "מדינת פלסטין" של מנסור עבאס – ותגובת נתניהו: "זה השותף של איזנקוט"כל עוד אני ראש הממשלה, לא תקום מדינה פלשתינית שנשלטת על ידי איראן: לא בעזה, ולא ביהודה ושומרון. נקודה.נתניהו מגיב על דברי מנסור עבאס: המחיר של קואליציית שמאל עם האחים המוסלמים נחשף שובבן גביר נגד מנסור עבאס: "התוכנית שלו – להקים מדינת טרור"
ספורט

בכר ורפאלוב למדו לעבוד יחד – האם הם יחזירו את מכבי חיפה למה שהייתה?

22 ביולי 2026 ·  מקור: Ynet 76דירוג אובייקטיביות76/100

בכר ורפאלוב למדו לעבוד יחד – האם הם יחזירו את מכבי חיפה למה שהייתה?

שיתוף הפעולה במכבי חיפה שהתחיל בחילוקי דעות ונמשך בהערכה הדדית, חלוקת הסמכויות המקצועיות והחיבור מעבר למגרש. כך נראית מערכת היחסים בין ליאור רפאלוב לברק בכר, שנכנסים לעונה הקריטית ביותר בקריירות שלהם

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

מערכת היחסים המקצועית בין המנהל המקצועי של מכבי חיפה, ליאור רפאלוב, למאמן ברק בכר, עברה תהפוכות רבות אך נראה כי התייצבה בפגרת הקיץ האחרונה. לאחר עונה מאכזבת שכללה חילוקי דעות וכישלונות ברכש, השניים קיימו שיחות רבות, הבהרות וחלוקת תפקידים ברורה, ואף פיתחו חברות אישית מחוץ למגרש.

ליאור לוקח את הכישלון על עצמו. כיום היחסים מצוינים, הם עובדים יחד, הפכו לחברים ולזוג בפאדל. ברק מעריך את החריצות של ליאור והם רואים עין בעין המון דברים.

רפאלוב, שהגיע כסמל ואהוב, למד מטעויות העבר, כמו מינויו הכושל של דייגו פלורס, וכעת הוא מבין את חשיבותו של מאמן ישראלי כמו בכר. חלוקת הסמכויות כיום ברורה: רפאלוב אחראי על רכש ושחרורים, אך כל שחקן חייב לקבל את אישור המאמן, ובכר קובע על המגרש. דוגמה לכך היא ההחלטה למכור את השוער גיאורגי ירמקוב ולהביא את עומרי גלזר, למרות עלותו הגבוהה יותר, בהתאם לבקשתו של בכר.

העונה הקרובה נחשבת קריטית עבור שניהם, כאשר הצלחה תפתח בפניהם אפשרויות רבות, ואילו כישלון עלול להביא למהפכה מקצועית נוספת במועדון.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

פוליטיקהלפני 3 שע׳

אנשיו של איזנקוט עודכנו: שב"כ לא יאבטח אותו

שב"כ לא נענה לפניית מפלגת ישר! ויו"ר המפלגה שמובילה במרבית הסקרים ימשיך להיות מאובטח באופן פרטי. במטה פנו לזיני: "היקף האבטחה אינו תואם את המידע המודיעיני.…

מקור: Ynet80

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה