יום שני, 10 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
יתנו לו כנפיים: מאחורי ההתאמה של ענאן חלאילי לקריסטל פאלאסבדרך לשיא של 15 שנה: אייפון 17 עומד לעשות היסטוריההאח הצעיר למשפחת דאפה מצית את הדמיון: "בעל רצון מטורף""ספיידרמן" שבר את "הנוקמים", נולאן שבר את עצמו: הקיץ ההיסטורי בקופותויקטור וומבניאמה טוען: אני מסוגל לקלוע 100 נקודות במשחק NBAכשנה וחצי אחרי שבעלה שם קץ לחייו: כוכבת "הלוטוס הלבן" ילדה בתתיעוד: נכנס לבית, שובר את השמשות, מביא חומר בערה ומצית את הרכב כנקמהטראמפ ניסה להתגרות בטיילור סוויפט. ואז הגיעה הנקמההסגל שלה עוד לא הושלם: השחקן שהפועל ת"א רוצה לצרףשטילמן: "הראל מנסה להפוך לבעלים במכבי" – והתגובה הייתה חריפהאחרי 5 ימים במעצר: סגן ראש עיריית ראשל"צ צפוי להשתחרר למעצר ביתדיווח: ישראל הציעה ללבנון "עסקת חילופי אסירים אזרחיים"יתנו לו כנפיים: מאחורי ההתאמה של ענאן חלאילי לקריסטל פאלאסבדרך לשיא של 15 שנה: אייפון 17 עומד לעשות היסטוריההאח הצעיר למשפחת דאפה מצית את הדמיון: "בעל רצון מטורף""ספיידרמן" שבר את "הנוקמים", נולאן שבר את עצמו: הקיץ ההיסטורי בקופותויקטור וומבניאמה טוען: אני מסוגל לקלוע 100 נקודות במשחק NBAכשנה וחצי אחרי שבעלה שם קץ לחייו: כוכבת "הלוטוס הלבן" ילדה בתתיעוד: נכנס לבית, שובר את השמשות, מביא חומר בערה ומצית את הרכב כנקמהטראמפ ניסה להתגרות בטיילור סוויפט. ואז הגיעה הנקמההסגל שלה עוד לא הושלם: השחקן שהפועל ת"א רוצה לצרףשטילמן: "הראל מנסה להפוך לבעלים במכבי" – והתגובה הייתה חריפהאחרי 5 ימים במעצר: סגן ראש עיריית ראשל"צ צפוי להשתחרר למעצר ביתדיווח: ישראל הציעה ללבנון "עסקת חילופי אסירים אזרחיים"
טכנולוגיה

בלי שבבים ובלי ניתוח: עזבה את OpenAI – בשביל קריאת מחשבות

לפני 4 שע׳ ·  מקור: ישראל היום 72דירוג אובייקטיביות72/100

בלי שבבים ובלי ניתוח: עזבה את OpenAI – בשביל קריאת מחשבות

נעמי בשקנסקי בת ה-23 ויתרה על התפקיד הכי נחשק בתעשייה כדי לבנות את הציוד שיחליף את המקלדת והמסך • המוצר: סרט ראש שקורא את המחשבות והופך אותן לטקסט • החזון: להקליד ולתקשר עם בינה מלאכותית ישירות מהמוח

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ישראל היום.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה