במחאה על מצוקת חנייה ופגיעה בתנאי עבודה: עובדי הממשלה חסמו את הכניסה למשרדים בירושלים

העובדים מוחים על צמצום מקומות החנייה ועל הקשיים התחבורתיים במתחמי מגדלי הבירה, ג׳נרי וכנפי נשרים, שלטענתם פוגעים בשכרם ובאיזון בית–עבודה; באוצר הגדירו את החסימות בלתי חוקיות ומסרו כי המשטרה התערבה
עובדי משרדי ממשלה בירושלים, כולל משרד הבריאות, הרווחה והביטוח הלאומי, חסמו הבוקר (שלישי) את הכניסות למשרדים במחאה על מצוקת חנייה וקשיים תחבורתיים במתחמי מגדלי הבירה, ג'נרי וכנפי נשרים. סכסוך העבודה, שהוכרז ביוני, מתמקד בצמצום מקומות חנייה ובמצוקה תחבורתית הפוגעים, לטענת העובדים, בשכרם ובאיזון בית-עבודה. יו"ר מרחב ירושלים בהסתדרות, דני בונפיל, ציין כי "המחאה שהתקיימה הבוקר בירושלים היא צעד במסגרת סכסוך עבודה פתוח, שנועד להשמיע את זעקתם של עשרות אלפי עובדים הסובלים במשך שנים מתנאי הגעה ועזיבה בלתי סבירים". משרד האוצר הגדיר את החסימות כבלתי חוקיות ומסר כי המשטרה התערבה להשבת הסדר, וכי ההתנהלות פגעה בחופש התנועה ובזכותם של עובדים להגיע לעבודתם.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.