יום שלישי, 11 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בעקבות הסערה ברמב"ם – רופאה בביה"ח מוחה: " הפער בין השקרים למציאות קשה מנשוא"הדאגה למלי וליאל: עדיין מוגדרות נעדרות ולא התייצבו לטיסת אל על מפראגמשאיות אשפה "אוספות" זרים מהרחובות: סרטון ה-AI של שפי פז מעורר סערהבתו של השגריר ישנה במקלט בגיל 9 ימים: "אנשים פה קשוחים, מהאזעקה חזרה ליין""חתונה ממבט ראשון״, החלק השני: מי נשארו ומי נפרדו?הרופאה שטיפלה בלוחמים שוברת שתיקהבעלי המניות אישרו: ענקית הטקסטיל ויקוניה נכנסת כשותפה אסטרטגית בסונוביהרחפן חדר למרחב נתב"ג – וגרם לעצירות הטיסות54 שנים לפטירת הרב הנזיר | האם קיימת דרך לשוב לנבואה?בגיל 53: כוכבת "The Office" חושפת מחלה סופניתלוחם צה"ל נשפט ל-10 ימי מאסר והודח מלחימה בגלל שעישן סיגריה בשבתכלל בקשות ההמתקה בעונש שהוגשו ללוחמי גבעתי מהאירוע בשדה תימן – סורבו.ביניהם לוחם שנפצע קשה בעזה, לוחם שאחד מהוריו חולה במחלה קשה..בעקבות הסערה ברמב"ם – רופאה בביה"ח מוחה: " הפער בין השקרים למציאות קשה מנשוא"הדאגה למלי וליאל: עדיין מוגדרות נעדרות ולא התייצבו לטיסת אל על מפראגמשאיות אשפה "אוספות" זרים מהרחובות: סרטון ה-AI של שפי פז מעורר סערהבתו של השגריר ישנה במקלט בגיל 9 ימים: "אנשים פה קשוחים, מהאזעקה חזרה ליין""חתונה ממבט ראשון״, החלק השני: מי נשארו ומי נפרדו?הרופאה שטיפלה בלוחמים שוברת שתיקהבעלי המניות אישרו: ענקית הטקסטיל ויקוניה נכנסת כשותפה אסטרטגית בסונוביהרחפן חדר למרחב נתב"ג – וגרם לעצירות הטיסות54 שנים לפטירת הרב הנזיר | האם קיימת דרך לשוב לנבואה?בגיל 53: כוכבת "The Office" חושפת מחלה סופניתלוחם צה"ל נשפט ל-10 ימי מאסר והודח מלחימה בגלל שעישן סיגריה בשבתכלל בקשות ההמתקה בעונש שהוגשו ללוחמי גבעתי מהאירוע בשדה תימן – סורבו.ביניהם לוחם שנפצע קשה בעזה, לוחם שאחד מהוריו חולה במחלה קשה..
ספורט

במנהלת דורשים הבהרות מהפועל באר שבע אחרי "תשובה לא מספקת"

לפני 1 ימים ·  מקור: וואלה 73דירוג אובייקטיביות73/100

במנהלת דורשים הבהרות מהפועל באר שבע אחרי "תשובה לא מספקת"

נמשך חוסר הוודאות סביב הפועל באר שבע/דימונה לקראת העונה הקרובה. לאחר שבמנהלת הליגה דרשו מהקבוצה הדרומית תשובות בנוגע לחוסר ההתארגנות שלהם לקראת העונה הבאה, והבהירו להם את התאריך האחרון שבו יוכלו להעמיד תקציב אחרת לא יוכלו לשחק בליגת העל, הגיעה תשובת באר שבע."מועדון הכדורסל הפועל באר שבע/דימונה עושה כמיטב יכולתו על מנת להעמיד את התקציב הנדרש לעונת המשחקים הקרובה כמדי עונה. אנו מודעים לסד הזמנים האמור ולהשלכות", נכתב בהודעת באר שבע למנהלת.מנכ"ל המנהלת דיוויד בסן ענה ליו"ר באר שבע כפיר ארזי כי "תשובת המועדון אינה נותנת מענה מספק לסוגיה שהועלתה…. המועד האחרון הקבוע בתקנון להגשת התקציב הבסיסי והמסמכים הנדרשים לבקרה התקציבית הינו 31 באוגוסט, ומועד זו הינו מועד מחייב שלא תינתן לגביו ארכה".

במנהלת דורשים כי באר שבע תאשר עד יום חמישי הקרוב כי "המועדון מתחייב לבצע את כל הנדרש על מנת להעמיד עד ל-31 באוגוסט את תקציב המינימום ולהגיש לבקרה התקציבית את כלל המסמכים הנדרשים בהתאם לתקנון. המועדון מאשר כי ככל שלא יעמוד בדרישות התקנון, ובכלל זה לא יעמיד את תקציב המינימום ולא יגיש את כלל המסמכים הנדרשים עד למועד הקבוע – לא יוכל להשתתף בעונת המשחקים 2026/27 בליגת העל. המועדון מאשר כי הוא מודע לכך שהחלטה כאמור תתקבל מכוח הוראות התקנון, וכי לא יפעל בכל דרך לסכל, לעכב או למנוע את יישומה של החלטה זו, לרבות באמצעות נקיטת הליכים שמטרתם לאפשר את השתתפותו בליגה חרף אי-עמידתו בדרישות התקנון".בסן חתם וכתב: "ככל שהמועדון לא יאשר את האמור לעיל או ככל שלא יעמוד בדרישות ובמועדון הקבועים בתקנון, מנהלת הליגה שומרת לעצמה את מלוא זכויות וסמכויותיה על פי כל דין ועל פי תקנוני המנהלת, לרבות בכל הנוגע לכספים המגיעים למועדון, עיכובם ו/או קיזוזם, וכן חילוט ערבויות שהועמדו על ידי המועדון, והכל בהתאם להוראות הדין והתקנונים הרלוונטיים".

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

מנהלת ליגת העל בכדורסל דורשת הבהרות מהפועל באר שבע/דימונה בנוגע להתארגנותה לקראת העונה הקרובה, לאחר שתשובת המועדון לא סיפקה מענה מספק. המנהלת הציבה אולטימטום למועדון להעמיד תקציב מינימום ולהגיש את כל המסמכים הנדרשים לבקרה התקציבית עד ה-31 באוגוסט, אחרת לא יוכל להשתתף בליגת העל בעונת 2026/27.

"תשובת המועדון אינה נותנת מענה מספק לסוגיה שהועלתה"

אמר מנכ"ל המנהלת, דיוויד בסן, ליו"ר באר שבע, כפיר ארזי. המנהלת דורשת מבאר שבע לאשר עד יום חמישי הקרוב התחייבות לעמוד בדרישות, ומבהירה כי אי עמידה בהן תוביל למניעת השתתפות בליגה ולנקיטת צעדים נוספים, כולל עיכוב או קיזוז כספים וחילוט ערבויות.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

תרבות כתבה מלאהלפני 5 שע׳

רחפן חדר למרחב נתב"ג – וגרם לעצירות הטיסות

רחפן אזרחי זוהה כשהוא מתקרב לנתב"ג ובהמשך חדר לשטח המוניציפלי של הנמל. בעקבות החדירה בוצעה הקפאת מצב מקומית למשך מספר דקות, והמשטרה פתחה בחיפושים אחר המפעיל.…

מקור: וואלה80

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה