"במרחק 90 דקות מהחלום": החגיגות בהפועל באר-שבע – והחששות לקראת הגומלין

האדומים יודעים היטב שהם רק בחצי הדרך אחרי ה-1:2 על סבאח, אבל המאמן רן קוז'וך מודה ש"מגיע לשחקנים לחגוג", בתקווה "שהגומלין ייראה אותו הדבר". ולמה ההיסטוריה צריכה להדאיג את האדומים
הפועל באר שבע ניצחה את סבאח האזרית בתוצאה 1:2 במשחק הראשון של פלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, שהתקיים בבוקרשט, רומניה. למרות הניצחון והשמחה ביציעים, במועדון שומרים על איפוק ומודעים לכך שהגומלין בבאקו ביום שלישי הקרוב יהיה קשה, במיוחד לאור העובדה שסבאח הפכה פיגור דומה בסיבוב הקודם. באר שבע נקלעה לפיגור מוקדם אך הצליחה להתאושש בזכות שערים של ג'יבון איסט ואיגור זלאטנוביץ', וכן הצטיינות של אליאל פרץ והשוער אופיר מרציאנו.
"מדובר באושר גדול אבל זו רק חצי הדרך"
אמר המאמן רן קוז'וך בסיום המשחק, והוסיף כי הקבוצה תצטרך להיות מדויקת כדי להעפיל. זלאטנוביץ' ציין כי זהו "השער החשוב בקריירה שלי אבל מקווה שאכבוש עוד חשובים יותר" והביע תקווה להגשים את חלום ליגת האלופות. הקבוצה תמריא לבאקו לקראת הגומלין, כשהצפי הוא למאות בודדות של אוהדים שיגיעו לתמוך בה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.