יום שני, 5 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
"אכזבה מהתוצאה, גאווה על הדרך": נבחרת ישראל מעודדתציפינו למשהו אחר: התיקו מול אירלנד לא תוצאה טובה לישראלבן 30 נפגע בינוני באירוע אלימות ברחוב יוספטל בבת יםתינוקת בת 10 חודשים נכוותה מחומר כימי בבני ברקגבר כבן 30 נפצע באירוע אלימות בבת ים"חייבים שינוי": גם אחרי אירלנד – ביקורת בהתאחדות על בן שמעון"יש לנו עוד דרך ארוכה": במכבי ת"א שומרים על פרופורציותהאירים טענו ליריקה מצד שחקן ישראלי: "ניסיתם להפחיד אותנו"פתיחת יום הזיכרון הממלכתי לטבח 7.10: דגל ישראל הורד לחצי התורן ברחבת בית הנשיאהנפט בנסיגה, הניקיי שובר שיאים היסטורייםדגל ישראל הורד לחצי התורן בבית הנשיא לציון יום הזיכרון הממלכתי ל-7/10מייגן פוקס הפכה לתרופה לבעיות זקפה (וידאו)"אכזבה מהתוצאה, גאווה על הדרך": נבחרת ישראל מעודדתציפינו למשהו אחר: התיקו מול אירלנד לא תוצאה טובה לישראלבן 30 נפגע בינוני באירוע אלימות ברחוב יוספטל בבת יםתינוקת בת 10 חודשים נכוותה מחומר כימי בבני ברקגבר כבן 30 נפצע באירוע אלימות בבת ים"חייבים שינוי": גם אחרי אירלנד – ביקורת בהתאחדות על בן שמעון"יש לנו עוד דרך ארוכה": במכבי ת"א שומרים על פרופורציותהאירים טענו ליריקה מצד שחקן ישראלי: "ניסיתם להפחיד אותנו"פתיחת יום הזיכרון הממלכתי לטבח 7.10: דגל ישראל הורד לחצי התורן ברחבת בית הנשיאהנפט בנסיגה, הניקיי שובר שיאים היסטורייםדגל ישראל הורד לחצי התורן בבית הנשיא לציון יום הזיכרון הממלכתי ל-7/10מייגן פוקס הפכה לתרופה לבעיות זקפה (וידאו)
ביטחון

בנט: "ישראל יכולה להפיל את המשטר באיראן, פספסנו חלון הזדמנויות"

27 ביולי 2026 ·  מקור: Ynet 78דירוג אובייקטיביות78/100

בנט: "ישראל יכולה להפיל את המשטר באיראן, פספסנו חלון הזדמנויות"

בנט: "ישראל יכולה להפיל את המשטר באיראן, פספסנו חלון הזדמנויות"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט, טען בוועידת הביטחון הלאומי של ynet ו"ידיעות אחרונות" בשיתוף המכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS), כי ישראל מסוגלת להפיל את משטר האייתולות באיראן. לדבריו, המשטר האיראני "סופו ליפול", אך הדבר עלול לקחת זמן רב. בנט מתח ביקורת על ממשלת נתניהו הקודמת, בטענה ש"חד משמעית היה פספוס של חלון הזדמנויות" מכיוון שלא ננקטו הפעולות הנדרשות לקראת תקיפה אפשרית באיראן, כמו דאגה לרציפות אינטרנטית. הוא הסביר כי כיבוי האינטרנט על ידי המשטר מדכא גלי מחאה באיראן, ומונע תקשורת בין המפגינים ועם העולם החיצון.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה