יום שלישי, 25 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
סמואל אטו: "כל זה קרה לאינפנטינו כי יש בחירות שמתקרבות"תשעה ימים למועד האחרון לרישום: מי יחזק את הפועל ב"ש?טבח בהאיטי: לפחות 47 בני אדם נהרגו ו-22 נפצעו במתקפת כנופיות | קשה לצפייהירי בנגמ"ש: וינטר צולח את אחוז החסימה – על חשבון סמוטריץ' והקואליציהכוכבת הארי פוטר מתוודה: "האונליפאנס הציל אותי"מתקפת סייבר בבריטניה: האקרים המזוהים עם איראן השביתו תחנת כוח ל-4 ימיםג'ייקוב אלורדי נשאל אם יהיה ג'יימס בונד הבא. התשובה שלו אמרה הכלטל ברודי על מחלתו של מיקי ברקוביץ': "קשה לראות אותו במצב הזה"אב זוכה מאונס בתו – השופטים אסרו עליו לפרסם את הכרעת הדיןנטע ואביתר תועדו יחד אחרי הפרידה (פפראצי)אחרי חמש שנים באולפן: המדבב שפרץ בטלוויזיה מפתיע מחדשסעודיה תבנה 3 פארקי שעשועים בצרפת במיליארדים: "לא היה כזה מאז דיסנילנד"סמואל אטו: "כל זה קרה לאינפנטינו כי יש בחירות שמתקרבות"תשעה ימים למועד האחרון לרישום: מי יחזק את הפועל ב"ש?טבח בהאיטי: לפחות 47 בני אדם נהרגו ו-22 נפצעו במתקפת כנופיות | קשה לצפייהירי בנגמ"ש: וינטר צולח את אחוז החסימה – על חשבון סמוטריץ' והקואליציהכוכבת הארי פוטר מתוודה: "האונליפאנס הציל אותי"מתקפת סייבר בבריטניה: האקרים המזוהים עם איראן השביתו תחנת כוח ל-4 ימיםג'ייקוב אלורדי נשאל אם יהיה ג'יימס בונד הבא. התשובה שלו אמרה הכלטל ברודי על מחלתו של מיקי ברקוביץ': "קשה לראות אותו במצב הזה"אב זוכה מאונס בתו – השופטים אסרו עליו לפרסם את הכרעת הדיןנטע ואביתר תועדו יחד אחרי הפרידה (פפראצי)אחרי חמש שנים באולפן: המדבב שפרץ בטלוויזיה מפתיע מחדשסעודיה תבנה 3 פארקי שעשועים בצרפת במיליארדים: "לא היה כזה מאז דיסנילנד"
ביטחון

בעיטות, קללות ויריקות: עשרות התפרעו מחוץ לכנס מסלולים חרדיים בצה"ל | תיעוד

4 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 75דירוג אובייקטיביות75/100

בעיטות, קללות ויריקות: עשרות התפרעו מחוץ לכנס מסלולים חרדיים בצה"ל | תיעוד

בקווי העדכונים של ארגוני המחאה הועברה הודעה בבקשה למחות נגד הכנס, שנערך בירושלים. המונית של מארגני האירוע נחסמה, וגם תת-אלוף במיל' עופר וינטר ספג צעקות אחרי שנאם במקום

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

עשרות מפגינים קיצוניים התפרעו בערב יום שלישי ברחוב יפו בירושלים מחוץ לכנס חשיפה של מסלולים חרדיים בצה"ל. המפגינים, שפעלו בהכוונת ארגוני מחאה נגד גיוס לצה"ל, חסמו מונית של מארגני האירוע, ירקו ובעטו באחד המשתתפים. תת-אלוף במיל' עופר וינטר, שהרצה בכנס, ספג צעקות וקללות מהמוחים, שכינו את הכנס "יריד גיוס" ו"דוכנים לשמד" המיועדים "להפיל בחורים ואברכים לצבא השמד".

"צר לי על הקומץ הקיצוני ההזוי של הפלג הירושלמי שלא מייצג את החרדים ופוגע בציבור החרדי כולו. הם לא ירתיעו אותי בהמשך המאמץ להמשיך ולסייע לפעול לשילוב הציבור החרדי באופן ראוי לו בצה"ל."

שוטרים שהגיעו למקום כדי לפזר את ההפגנה נתקלו בצעקות "נאצים" ו"רוצחים", ועצרו מפגין אחד. וינטר הדגיש כי הוא מכבד את עולם התורה וכי הקומץ הקיצוני אינו מייצג את הציבור החרדי, והוסיף כי יש לטפל בקיצונים "ביד קשה" מבלי לפגוע בעולם התורה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה