בעקבות איומי טראמפ: איראן חסמה בעפר את הכניסות למתקן הגרעיני בהר המכוש

תצלומי לוויין חדשים חושפים כי איראן חסמה בערמות עפר את דרכי הגישה למנהרות המערביות בהר המכוש, המתקן התת-קרקעי הסמוך לנתנז. איראן תידרש להסירם בעקבות איומיו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לתקוף במקום
תצלומי לוויין חדשים חשפו כי איראן חסמה בערמות עפר את דרכי הגישה למנהרות המערביות במתקן הגרעיני התת-קרקעי בהר המכוש, הסמוך לנתנז, כך דווח היום (שלישי) לווואלה. המהלך בוצע בעקבות איומיו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לתקוף במקום, ודיווחים על העברת צנטריפוגות למתקן. חסימות אלו, שנצפו בתצלומי לוויין מסוף יולי ועד ספטמבר, נועדו למנוע כניסה ויציאה מהירות של כלי רכב, ומגבילות את יכולתה של טהרן לבצע עבודות בנייה או פעילות אחרת בתוך המתחם התת-קרקעי.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.