יום ראשון, 26 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
יהיה הגדול מכולם? טאדיי פוגצ'אר זכה בטור דה פראנס 2026יוצא "האח הגדול" חושף שעבר אונס: "עד היום פחדתי פחד מוות לדבר על זה"חוזר ל-NBA: מריו הזוניה סיכם לעונה אחת בקליבלנדעופר ינאי טוען: דן אוטורו לא בנבחרת רק בגלל מכבי תל אביבלמקין מרוצה: "עשיתי את הצעד הנכון. בהולנד אפשר לחיות נורמלי"המועמד להפועל תל אביב: "קבוצות הושפעו, הופץ נגדי מידע שקרי"מחאה באיילון: "תכניסו את שב"כ לחקירת היעלמותה של היימנוט קסאו"אזהרה מתמשכת: בדרך לקלפי – שאלנו את השאלה הלא נכונהבחסות טורקיש איירליינס והממשלה: פרטי עסקת מוחמד סלאח לבשיקטאשגוטליב: "או חוק לימוד תורה – או מדינה פלסטינית עם איזנקוט וגולן" | צפוד"ר בן חי שגב הודיעה לפני שעתיים לשר התקשורת ולממשלת ישראל כי היא מחזירה את המינוי שלה לממשלהח"כ עמית הלוי: "השב"כ מצא עשרות חשודים בטרור העובדים כמורים, אך גרס את פרטיהם בהוראת היועמ"שית כדי לא לפגוע בפרטיותם"יהיה הגדול מכולם? טאדיי פוגצ'אר זכה בטור דה פראנס 2026יוצא "האח הגדול" חושף שעבר אונס: "עד היום פחדתי פחד מוות לדבר על זה"חוזר ל-NBA: מריו הזוניה סיכם לעונה אחת בקליבלנדעופר ינאי טוען: דן אוטורו לא בנבחרת רק בגלל מכבי תל אביבלמקין מרוצה: "עשיתי את הצעד הנכון. בהולנד אפשר לחיות נורמלי"המועמד להפועל תל אביב: "קבוצות הושפעו, הופץ נגדי מידע שקרי"מחאה באיילון: "תכניסו את שב"כ לחקירת היעלמותה של היימנוט קסאו"אזהרה מתמשכת: בדרך לקלפי – שאלנו את השאלה הלא נכונהבחסות טורקיש איירליינס והממשלה: פרטי עסקת מוחמד סלאח לבשיקטאשגוטליב: "או חוק לימוד תורה – או מדינה פלסטינית עם איזנקוט וגולן" | צפוד"ר בן חי שגב הודיעה לפני שעתיים לשר התקשורת ולממשלת ישראל כי היא מחזירה את המינוי שלה לממשלהח"כ עמית הלוי: "השב"כ מצא עשרות חשודים בטרור העובדים כמורים, אך גרס את פרטיהם בהוראת היועמ"שית כדי לא לפגוע בפרטיותם"
עולם

בעקבות לחץ אמריקאי: ישראל תאסור ייבוא מוצרים שיוצרו בעבודות כפייה

לפני 10 שע׳ ·  מאת · מבוסס על דיווח של דבר 85דירוג אובייקטיביות85/100

בעקבות לחץ אמריקאי: ישראל תאסור ייבוא מוצרים שיוצרו בעבודות כפייה

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הטיל בסוף השבוע מכסים של 12.5% על ייבוא מוצרים ממדינות שאינן אוסרות עבודות כפייה | מדינות שיקדמו פעולות למניעת ייבוא כזה יחויבו במכס של 10%

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ממשלת ישראל אישרה לאסור ייבוא מוצרים שיוצרו בעבודות כפייה, בעקבות לחץ מצד ממשל טראמפ בארה"ב. ההחלטה נועדה לחזק את מחויבותה של ישראל למאבק בסחר בבני אדם ולשמור על האינטרסים הכלכליים, במיוחד לאור הטלת מכסים מוגדלים על ייבוא ממדינות שאינן אוסרות עבודות כפייה.

ייבוא לארה"ב ממדינות שאינן פועלות באופן מספק למניעת ייבוא של תוצרי עבודת כפייה יהיה חייב במכס של 12.5%

שר הכלכלה והתעשייה יקבע הסדר לאיסור ייבוא זה, בהתאם לסטנדרטים בינלאומיים, וצוות בין-משרדי יגבש מנגנון יישום ואכיפה בתוך 90 יום. מהלך זה מציב את ישראל לצד מדינות מובילות במאבק בניצול בני אדם ומחזק את אמינותה כשותפת סחר, לאחר שדירוגה של ישראל במאבק בסחר בבני אדם הורד בעבר על ידי מחלקת המדינה האמריקאית.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של דבר.
לכתבה המלאה במקור →

התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה