בעקבות פסילת פירלו: מאלדיני ולאונרדו התפטרו מתפקידיהם

השניים עזבו את ההתאחדות האיטלקית 10 ימים לאחר הצטרפותם, עקב סירובו של הנשיא למנות את כוכב העבר בשל קשריו עם חברת הימורים רוסית
פאולו מאלדיני ולאונרדו התפטרו מתפקידיהם כמנהל הטכני ויועץ בהתאחדות הכדורגל האיטלקית, עשרה ימים בלבד לאחר שהצטרפו, בעקבות פסילת מועמדותו של אנדראה פירלו למאמן הנבחרת. השניים רצו למנות את פירלו, אך נשיא ההתאחדות התנגד למינוי בשל קשריו המסחריים עם מותגים רוסיים, כולל חברת הימורים, מה שעורר חששות פוליטיים על רקע המלחמה באוקראינה.
"לייחס משמעות פוליטית לשיתוף הפעולה הזה זה לייחס לי אמונות שמעולם לא ביטאתי ושאינן שייכות לי"
כתב פירלו באינסטגרם. עזיבתם של מאלדיני ולאונרדו משנה את התוכניות המקצועיות של ההתאחדות, וכעת נבחנים מועמדים חלופיים לתפקידי המאמן והמנהל הטכני.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.