יום ראשון, 8 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ספורט

בעקבות פציעה: תמיר בלאט לא ישחק במשחק הבא של נבחרת ישראל בכדורסל

28 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

בעקבות פציעה: תמיר בלאט לא ישחק במשחק הבא של נבחרת ישראל בכדורסל

הגארד, שנפצע במשחק מול פולין, אובחן עם קרע קטן בשריר ונגרע מהסגל של הכחולים-לבנים לקראת המפגש עם לטביה. יותם חנוכי זומן במקומו

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

תמיר בלאט, גארד נבחרת ישראל בכדורסל, נפצע במהלך ההפסד לפולין במוקדמות המונדובאסקט ועבר בדיקת MRI שגילתה קרע קטן בשריר. בעקבות הפציעה, בלאט נגרע מהסגל של אריאל בית הלחמי ולא ישחק במשחק הקרוב מול לטביה ביום ראשון. במשחק מול פולין, בלאט קלע 11 נקודות ומסר 10 אסיסטים, אך הנבחרת הפסידה 106:86, תוצאה שסגרה למעשה את סיכוייה להעפיל לאליפות העולם. יותם חנוכי נרשם לסגל במקומו לקראת ההתמודדות מול לטביה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה