ברקת מכחיש: "לא ניסיתי להדיח את נתניהו." מסרב להתחייב לתביעת דיבה נגד עמית סגל ולא מוכן לעבור פוליגרף

בחר פורום
———
סקופים
הזעקה
פוליטיקה
ביקורת תקשורת
מסמכים
הקפה
משפטים
בית המדרש
עיתונות זרה
מודיעין

לכתבה המלאה:https://news.walla.co.il/item/3860619

ואני ממש לא בעד ניר ברקת, מאד מאד מאוסים עלי כל אלו שפרשו לקדימה
כרגע יש באופוזיציה 3 מפלגות שמוכנות לתת לכוח זר- האחים המוסלמים. זכות וטו על אותה על הפעלת כוח- מפלגת ישר, מפלגת ביחד, ומפלגת הדמוקרטים (ליברמן לכל הפחות שלל בקולו).
אז כן, פר הגדרה. תומכי המפלגות הללו הם אנטי ציונים. הלוואי והם היו שוללים ישיבה עם רעמ, אבל זה לא המצב. מה אפשר לעשות?
עכשיו גדי אייזנקוט, נפתלי בנט, ויאיר גולן פועלים נגד אותה הגדרה. ואני אשם? אתה מאוכזב? אתה לא מאוכזב מהם ומהפעולות שלהם.
עכשיו מילא הם היו אנטי ציונים סטייל עופר כסיף, כלומר באמת מאמינים בזה אז מילא. הסיבה שהם אנטי ציונים זה כי הם שונאים את ביבי.
עכשיו כל זה מאכזב אותך, אני מבין. תשאל את עצמך למה זה מאכזב? הבעיה היא לא אצלי, ולא אצל מרדכי דוד ולא אצל אף אחד אחר. הבעיה היא מעשים של הנהגת האופוזיציה
אז מעכשיו כל רופא שמאלן הוא סכנה לעם?
רופאה המתנגדת לרפורמה המשפטית

פוליטיקאים הם עם אינטרסנטי, והם ישנו את החוקים בהתאם לצרכים

הכתבה הקצרה מדווחת כי ניר ברקת מכחיש את הטענות לפיהן ניסה להדיח את בנימין נתניהו, וכי הוא מסרב להתחייב לתביעת דיבה נגד עמית סגל. בנוסף, ברקת אינו מוכן לעבור בדיקת פוליגרף בנושא זה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.