יום ראשון, 11 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
ריאל גברה בשיניים על ויאריאל, עוד ניצחון מוחץ לברצלונהנשיא ההתאחדות: "כולנו רוצים את רונאלדו בחזרה בנובמבר"אבוקסיס מסביר את הקללות לאוהדי מכבי תל אביב: "מגיע להם הרבה יותר"טראמפ על עבדול אל סייד: בשבילי הוא מוחמד אל סייד, אני הנשיא אני יכול לקרוא לו איך שבא לירימון רסס הושלך לעבר בית פרטי בנס ציונה – חשד לסכסוך פליליהטענות הקשות של מכבי חיפה: "אחד השוטרים אמר: 'למה לא שחטת אותו?'"הבטיחו שאוהדי חיפה יחזרו בשלום מטדי, לאן הגענו?טיפול גנטי: עיוורים הצליחו לזהות חפצים בעזרת משקפיים מיוחדיםצרפת: חברת הפרלמנט מטעם השמאל הקיצון, הודיעה כי מסרבת לענות את הסרט הורוד במהלך אוקטובר, לציון המאבק נגד סרטן השד, כיוון שהוא קשור בישראלהנשיא טראמפ יקבל החלטה האם לשדר את הוצאתו להורג של נידאל חסןגרוק עכשיו יכול לבצע קניות, אלון מאסק ממליץ לצלם את כרטיס האשראי ולשלוח אותו לגרוק כדי שגרוק יוכל להשתמש בוהתיעוד המרשיע: האם הפועל פתח תקוה תספוג הפסד טכני?ריאל גברה בשיניים על ויאריאל, עוד ניצחון מוחץ לברצלונהנשיא ההתאחדות: "כולנו רוצים את רונאלדו בחזרה בנובמבר"אבוקסיס מסביר את הקללות לאוהדי מכבי תל אביב: "מגיע להם הרבה יותר"טראמפ על עבדול אל סייד: בשבילי הוא מוחמד אל סייד, אני הנשיא אני יכול לקרוא לו איך שבא לירימון רסס הושלך לעבר בית פרטי בנס ציונה – חשד לסכסוך פליליהטענות הקשות של מכבי חיפה: "אחד השוטרים אמר: 'למה לא שחטת אותו?'"הבטיחו שאוהדי חיפה יחזרו בשלום מטדי, לאן הגענו?טיפול גנטי: עיוורים הצליחו לזהות חפצים בעזרת משקפיים מיוחדיםצרפת: חברת הפרלמנט מטעם השמאל הקיצון, הודיעה כי מסרבת לענות את הסרט הורוד במהלך אוקטובר, לציון המאבק נגד סרטן השד, כיוון שהוא קשור בישראלהנשיא טראמפ יקבל החלטה האם לשדר את הוצאתו להורג של נידאל חסןגרוק עכשיו יכול לבצע קניות, אלון מאסק ממליץ לצלם את כרטיס האשראי ולשלוח אותו לגרוק כדי שגרוק יוכל להשתמש בוהתיעוד המרשיע: האם הפועל פתח תקוה תספוג הפסד טכני?
ביטחון

בשל הלחץ מארה"ב: נתניהו הנחה לפנות מאחזים בשטח B

5 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 83דירוג אובייקטיביות83/100

בשל הלחץ מארה"ב: נתניהו הנחה לפנות מאחזים בשטח B

במערכת הביטחון מצביעים על כ-100 מאחזים בלתי מורשים ביו"ש, מהם כ-15 עד 20 בשטחי A ו-B: "יש הוראות ברורות מהמל"ל לפנות". במקביל מזהירים מעלייה חדה בהתרעות ובניסיונות לפיגועים, ולקראת חגי תשרי צה"ל יתגבר את הגזרה בשני גדודים לפחות: "מסכלים כל שבוע עשרות פיגועים, השאלה מתי זה יברח לנו"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ראש הממשלה בנימין נתניהו הנחה לפנות מאחזים בלתי מורשים שהוקמו בשטחי B ביהודה ושומרון, זאת בעקבות לחץ כבד מצד הממשל האמריקני, המודאג מהתרחבות ההתיישבות באזורים אלו. ההנחיה מגיעה על רקע מתיחות ביטחונית גוברת באזור, כאשר גורמי ביטחון מדווחים על עלייה משמעותית בהיקף התרעות הטרור וסיכול עשרות פיגועים מדי שבוע.

אנחנו מזהים עלייה מאוד גדולה בהיקף ההתרעות והמידעים, וגם בסיכולים. כל שבוע אנחנו מסכלים עשרות פיגועים, חלקם כאלה שכבר יצאו לדרך. אלה מספרים מטורפים.

המערכת הביטחונית מתמודדת עם ניסיונות פיגוע המבוצעים על ידי התארגנויות מקומיות, לעיתים בהכוונת גורמים חיצוניים כמו איראן וחמאס. בנוסף, צה"ל נערך להגברת הכשירות לקראת חגי תשרי, עם תוספת של שני גדודים לפחות, ומתקיימים תרגילים רחבים כדי להיות מוכנים לכל התפתחות.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה