שבת, 7 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ספורט

בתום דרמה אדירה: קרית אתא ברבע הגמר מול מכבי תל אביב

23 בספטמבר 2026 ·  מקור: וואלה 70דירוג אובייקטיביות70/100

בתום דרמה אדירה: קרית אתא ברבע הגמר מול מכבי תל אביב

החבורה של בנטוב חזרה שלוש פעמים מפיגור דו-ספרתי מול הפועל העמק וכפתה הארכה, שבה עלתה ליתרון ראשון לפני שניצחה 98:99. שרון קלע 22, וודס 21 ואסייג 20

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

עירוני קריית אתא העפילה לרבע גמר גביע ווינר לאחר ניצחון דרמטי 99:98 בהארכה על הפועל העמק. המשחק, שהתקיים ביום רביעי, כלל קאמבק מרשים של קריית אתא, שלא הובילה במשך כל 40 הדקות הראשונות אך הצליחה לחזור מפיגורים דו-ספרתיים מספר פעמים. דניאל שרון הוביל את קלעי קריית אתא עם 22 נקודות, והולאנד וודס קלע את נקודות הניצחון מהקו בתשע השניות האחרונות.

וודס קלע פעמיים מהקו והפך ל-98:99 כשנותרו תשע שניות.

קריית אתא תפגוש את מכבי תל אביב ברבע הגמר שיתקיים ביום ראשון בחדרה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה