בתום דרמה: ישראל ניצחה את יוון במשחק הפתיחה באליפות אירופה לנוער

בתום דרמה: ישראל ניצחה את יוון במשחק הפתיחה באליפות אירופה לנוער
נבחרת הנוער של ישראל בכדורסל (עד גיל 18) ניצחה את יוון בתוצאה 93:84 במשחק הפתיחה של אליפות אירופה, המתקיימת באיטליה. המשחק, שהתקיים היום (שבת), היה דרמטי במיוחד: למרות פתיחה חזקה של יוון, ישראל הצליחה להישאר קרובה ואף הובילה לסירוגין. היוונים פתחו פער של 9 נקודות לקראת הסיום, אך ריצת 0:9 של ישראל כפתה הארכה בתוצאה 77:77.
בהארכה, ישראל המשיכה את המומנטום, בעיקר בזכות תצוגות מרשימות של אביב ארונוב שקלע 30 נקודות ודיוויד מוסיס שקלע 26 נקודות והוסיף 19 ריבאונדים, והבטיחה את הניצחון היוקרתי. מחר (ראשון) תפגוש הנבחרת את צרפת, סגנית אלופת אירופה מהשנה שעברה, במשחקה השני בבית א'.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.