יום שישי, 21 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
אטאלנטה ספגה ביקורות, סארי: "הפועל הייתה עדיפה מבחינה פיזית"פוטין יצא למלחמה חדשה – נגד כוכבות אונליפאנספה חיו 3 מיליון איש? התגלית שמקרבת לפתרון תעלומת עיר הזהב האבודהגורם המצוי בפרטים לוואלה: הפלסטינים לוחצים על הממשל לאפשר את כניסת אבו מאזן לעצרת האו"םדרמה בנתב"ג? בני הזוג נתניהו מבלים בהופעה של עדן בן זקןהשגריר לייטר לוואלה: "ישראל קיבלה מודיעין שטורקיה מתכוונת להרחיב את נוכחותה בסוריה"כמה עלתה לנו השביתה בנתב"ג? השאלה האמיתית היא מה נחשף "בזכותה"מהטורים ועד מלחה: הקו החדש של הרכבת הקלה בירושלים יוצא לדרךגבי קניקובסקי ניצח את מוחמד סלאח על אדמת טורקיהלעיני קהל וילדים: שתי נשים ושני גברים ספגו 100 מלקות באינדונזיהשר התחבורה של טג'יקיסטן אחרי ביקור בטהרן: לאור האיסור של ייצוא מוצרי דלק מרוסיה, נקנה נפט ומוצרי נפט מאיראןהאם המשבר הסתיים, מתי נתב"ג יחזור לפעילות מלאה – ומה עם מי שטס בלי מזוודות?אטאלנטה ספגה ביקורות, סארי: "הפועל הייתה עדיפה מבחינה פיזית"פוטין יצא למלחמה חדשה – נגד כוכבות אונליפאנספה חיו 3 מיליון איש? התגלית שמקרבת לפתרון תעלומת עיר הזהב האבודהגורם המצוי בפרטים לוואלה: הפלסטינים לוחצים על הממשל לאפשר את כניסת אבו מאזן לעצרת האו"םדרמה בנתב"ג? בני הזוג נתניהו מבלים בהופעה של עדן בן זקןהשגריר לייטר לוואלה: "ישראל קיבלה מודיעין שטורקיה מתכוונת להרחיב את נוכחותה בסוריה"כמה עלתה לנו השביתה בנתב"ג? השאלה האמיתית היא מה נחשף "בזכותה"מהטורים ועד מלחה: הקו החדש של הרכבת הקלה בירושלים יוצא לדרךגבי קניקובסקי ניצח את מוחמד סלאח על אדמת טורקיהלעיני קהל וילדים: שתי נשים ושני גברים ספגו 100 מלקות באינדונזיהשר התחבורה של טג'יקיסטן אחרי ביקור בטהרן: לאור האיסור של ייצוא מוצרי דלק מרוסיה, נקנה נפט ומוצרי נפט מאיראןהאם המשבר הסתיים, מתי נתב"ג יחזור לפעילות מלאה – ומה עם מי שטס בלי מזוודות?
פוליטיקה

גדעון סער: אני דוחה מכל וכל את הצהרתו של שר החוץ הבריטי ואת הנימה המתנשאת של דבריו, לעם היהודי יש זכות לחיות בכל רחבי ארץ ישראל

לפני 16 שע׳ ·  מקור: רוטר 45דירוג אובייקטיביות45/100

גדעון סער: אני דוחה מכל וכל את הצהרתו של שר החוץ הבריטי ואת הנימה המתנשאת של דבריו, לעם היהודי יש זכות לחיות בכל רחבי ארץ ישראל

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

גדעון סער, שר המשפטים לשעבר, דחה מכל וכל את הצהרתו של שר החוץ הבריטי, שגינה את פרסום המכרזים לפרויקט ההתיישבות ב-E1. סער הדגיש כי לעם היהודי יש זכות לחיות בכל רחבי ארץ ישראל, בדומה לזכותם של הבריטים לחיות בממלכה המאוחדת, וכי הצהרת בלפור הכירה בזכות זו לפני למעלה ממאה שנה. הוא כינה את הנימה של שר החוץ הבריטי כ"מתנשאת" ו"אבסורד שבריטניה מטיפה לעם היהודי היכן מותר לו לחיות במולדתו ההיסטורית הקטנה".

"אני דוחה מכל וכל את הצהרתו של שר החוץ הבריטי ואת הנימה המתנשאת של דבריו, לעם היהודי יש זכות לחיות בכל רחבי ארץ ישראל."

סער טען כי הצהרת בריטניה חד-צדדית, מגנה את ישראל תוך התעלמות מטרור פלסטיני וממדיניות ה"תשלום עבור הרג", וכי מדיניות זו תורמת לאנטישמיות. הוא הוסיף כי ישראל לא תהיה קורבן פסיבי ותגן על זכויותיה ועל אזרחיה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של רוטר.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה