גלוך פתח, המחליפים הכריעו: אייאקס ניצחה 0:2 את זוולה

הקשר הישראלי שיחק 60 דקות במחזור הפתיחה של הליגה ההולנדית והגיע למצב מסוכן לפני ההפסקה. האדום שספגה המארחת שינה את המשחק, מוקיו וברנדט כבשו והעניקו לtיאקס שלוש נקודות ראשונות
קבוצת אייאקס פתחה את עונת 2026/27 בליגה ההולנדית בניצחון 0:2 בחוץ על זוולה. הקשר הישראלי אוסקר גלוך פתח בהרכב ושיחק 60 דקות, והיה מעורב בכמה מהלכים מסוכנים, אך אייאקס התקשתה לפרוץ את ההגנה המקומית. נקודת המפנה במשחק הגיעה בדקה ה-57, כאשר זוולה נותרה בעשרה שחקנים. לאחר חילוף משולש שכלל את יציאתו של גלוך, אייאקס הצליחה לכבוש שני שערים מאוחרים: בדקה ה-76 כבש ג'ורטי מוקיו, ובדקה ה-95 חתם יוליאן ברנדט את תוצאת המשחק.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.