דוד אסנקה חתם על חוזה חדש לשלוש שנים בהפועל רמת גן

דוד אסנקה, מהשחקנים הבולטים של הפועל רמת גן מפתיחת העונה, חתם הערב (שלישי) על חוזה חדש במועדון וימשיך ללבוש את מדי האורדונים עד תום עונת 2028/29.
אסנקה הצטרף להפועל רמת גן בקיץ שעבר והיה שותף לעונה שבסיומה העפילה הקבוצה לליגת העל. הוא כבש שבעה שערים ב-34 הופעות בליגה הלאומית וכעת זכה לחוזה חדש בעקבות היכולת שהציג.
לאחר החתימה אמר אסנקה: "אני שמח מאוד להמשיך בדרך המשותפת עם המועדון. אעשה הכל כדי לעזור לקבוצה להצליח ולהשיג את המטרות שלנו. מאחל לכולנו עונה טובה ומוצלחת, עם הרבה רגעים שמחים. יאללה אורדונים!"
דוד אסנקה, אחד השחקנים המרכזיים של הפועל רמת גן, חתם על חוזה חדש לשלוש שנים במועדון, עד סוף עונת 2028/29. אסנקה הצטרף לקבוצה בקיץ שעבר והיה שותף לעלייתה לליגת העל, כשכבש שבעה שערים ב-34 הופעות בליגה הלאומית. החוזה החדש ניתן לו בעקבות יכולתו הטובה. לאחר החתימה, אסנקה מסר:
אני שמח מאוד להמשיך בדרך המשותפת עם המועדון. אעשה הכל כדי לעזור לקבוצה להצליח ולהשיג את המטרות שלנו.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.