דור פרץ: "אנחנו צריכים חיזוק ורענון, צריך סגל עמוק ואיכותי"

עודכן לאחרונה: 15.8.2026 / 9:58
אחרי שנשרה ממוקדמות הליגה האירופית למוקדמות הקונפרנס ליג, תשוב מחר (ראשון, 20:00, ספורט4) מכבי תל אביב לכדורגל המקומי ותתארח אצל מכבי נתניה במסגרת גביע הטוטו. הבוקר ערכה מחזיקת הגביע מסיבת עיתונאים לקראת המפגש, ולאחר הדברים שהשמיעו ג'ק אנגלידיס וסטיבן ונהרן, התייצב מול המיקרופונים גם המאמן קני מילר.
דור פרץ: "ההדחה היתה מאכזבת מאוד מאוד מאוד, הגענו עם תוצאה לא טובה ועם זאת עשינו משחק אדיר. זה לא הספיק. הגענו עם בור מאוד גדול. לצערי זה מה שקרה, אבל אפשר לראות גם את הצד המעודד והחיובי – היו 90 דקות מאוד טובות ועם זה נמשיך הלאה. נצטרך ללמוד לשמור על רשת נקייה כמה שיותר, זה מה שייתן לנו את הכוח להמשך העונה".הקשר נשאל על הסגל והחיזוק שטרם הגיע: "יש פה אנשים שמנהלים את המערכת. על מנת שניקח אליפות ונרוץ על כל התארים, צריך להיות פה סגל עמוק ואיכותי מאוד. אני יכול להסכים עם סטיבן לגבי זה שיש פה קבוצה איכותית טובה, אבל היא צריכה לחיזוק ורענון, שחקנים שימשכו אותה קדימה. על מיטש גולדהאר: "הוא מאוד נוכח, וזה דרך ג'ק. הקהל צריך להבין שזה מערך הכוחות – בשנים האחרונות ג'ק לא היה, אבל עצם זה שהוא נמצא פה אומר שמשהו השתנה וההסתכלות של מיטש על המועדון השתנתה. לכן ג'ק נמצא פה. תהליכים לוקחים זמן. ג'ק שוחה המון זמן בעולם הכדורגל, במכבי תל אביב אין זמן אבל צריך להיות סבלניים כדי לראות מה התהליך הזה מוליד לנו – כשחקנים, כקהל, כמערך שלם". על רוי רביבו: "הוא עדיין שחקן של המערכת ונמצא בכפוף לסטנדרטים של המועדון. מי שמנהל את המערכת מחליט מה הם".
מכבי תל אביב תתמודד מחר (ראשון) מול מכבי נתניה בחצי גמר גביע הטוטו, לאחר הדחתה ממוקדמות הליגה האירופית. במסיבת עיתונאים לקראת המשחק, המאמן קני מילר התייחס לניצחון 1:3 על צסק"א סופיה, שהיה "לא מספיק בגלל הטעויות שעשינו", והדגיש את חשיבות המשחק מול נתניה כהזדמנות להגיע לגמר.
הקשר דור פרץ הביע אכזבה מההדחה האירופית, אך ציין את הצד החיובי של 90 דקות טובות במשחק. הוא התייחס לצורך בחיזוק הסגל:
"על מנת שניקח אליפות ונרוץ על כל התארים, צריך להיות פה סגל עמוק ואיכותי מאוד. אני יכול להסכים עם סטיבן לגבי זה שיש פה קבוצה איכותית טובה, אבל היא צריכה לחיזוק ורענון, שחקנים שימשכו אותה קדימה."פרץ הוסיף כי הבעלים מיטש גולדהאר נוכח מאוד באמצעות ג'ק אנגלידיס, וביקש סבלנות מהקהל לגבי התהליכים המתבצעים במועדון.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.