יום ראשון, 25 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
טכנולוגיה

האיחוד האירופי אישר את מיזוג פרמאונט ואולפני האחים וורנר

23 ביולי 2026 ·  מקור: וואלה 75דירוג אובייקטיביות75/100

האיחוד האירופי אישר את מיזוג פרמאונט ואולפני האחים וורנר

הנציבות האירופית אישרה את עסקת הענק בהיקף של 111 מיליארד דולר, אך חייבה את פרמאונט לנתק את שיתוף הפעולה שלה עם יוניברסל באירופה. למרות האור הירוק מהאיחוד האירופי ומהרגולטורים הפדרליים בארה"ב, המיזוג עדיין מתעכב בשל הליך משפטי שמנהלות 12 מדינות בארה"ב

💬 Want to join the discussion and comment? Sign up — free, and get the weekly digest too.
🗞️ תקציר מורחב

הנציבות האירופית אישרה את מיזוג הענק בין פרמאונט לאולפני האחים וורנר, עסקה המוערכת בכ-111 מיליארד דולר, אך זאת בכפוף להתחייבות של פרמאונט לסיים את שיתוף הפעולה העסקי שלה עם יוניברסל בתחום הפצת הסרטים באירופה. האישור האירופי מסיר מכשול רגולטורי משמעותי, לאחר שגם הרשויות הפדרליות בארצות הברית כבר העניקו את אישורן. עם זאת, המיזוג עדיין מתמודד עם תביעה שמנהלות 12 מדינות בארה"ב, אשר טוענות כי העסקה תפגע בתחרות.

הנציבות האירופית הגיעה למסקנה כי מוקד החשש המרכזי אינו נוגע להפקת התוכן עצמה, אלא דווקא לפעילות ההפצה של פרמאונט באירופה.

כדי לקבל את האישור, פרמאונט התחייבה לצאת מחברת ההפצה המשותפת Universal International Pictures (UIP) בתוך 13 חודשים ממועד השלמת המיזוג, ולא לשתף פעולה עם יוניברסל בהפצה משותפת של סרטים במשך עשר שנים. בנוסף, הרגולטורים בבריטניה עדיין בוחנים את העסקה, ועיכובים נוספים עלולים לגרור קנסות כבדים עבור פרמאונט.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

פוליטיקהלפני 4 שע׳

קים ג'ונג און הגיע לביקור בסין

בצל המתיחות הגוברת מול דרום קוריאה: קים נפגש עם בכירים במפלגה הקומוניסטית לדיונים על חיזוק היחסים מול סין - "נכנסים לעידן חדש". במקביל, המתיחות עם דרום…

מקור: וואלה80

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה