יום שלישי, 11 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
אילון מאסק מתכנן בטקסס את הבניין הגדול בעולם – בפער עצוםכמעט 50 שנה בחלל: נאס"א מצאה דרך להשאיר את החללית הוותיקה בחייםשוב זה קורה: שלט חוצות עם תמונתה של יעל בר זוהר הושחתכוכבת "האח הגדול": "לא הייתה לי שום אינטראקציה אינטימית עם אף גבר"אחרי המעצר של אופק אדנק, בת זוגו לשעבר מדברת: "אני עדיין מנסה לעכל"מפכ"ל המשטרה: "הפשיעה בפרוטקשן היא מגפה – נילחם בחורמה נגד ארגוני הפשע"הפלג הירושלמי הקים "מחלקת הנושרים" כדי להגן על משתמטים שאינם לומדים תורהפספורטכארד הזהירה את אוהדי הפועל ת"א מעימותים בפולין"החיים נעצרו": הדרמה הרפואית שדנה זרמון הסתירהרום ברסלבסקי ובת הזוג נפרדו – וזה התיעוד שהעלה מיד אחריהרצוג במפא"ת: "ישראל היא מעצמה של פיתוח וטכנולוגיות מהפכניות"מנכ"ל משרד הבריאות מגבה את רמב"ם: "סומך לחלוטין על הצוותים, הם יעשו הכול למען כל פצוע"אילון מאסק מתכנן בטקסס את הבניין הגדול בעולם – בפער עצוםכמעט 50 שנה בחלל: נאס"א מצאה דרך להשאיר את החללית הוותיקה בחייםשוב זה קורה: שלט חוצות עם תמונתה של יעל בר זוהר הושחתכוכבת "האח הגדול": "לא הייתה לי שום אינטראקציה אינטימית עם אף גבר"אחרי המעצר של אופק אדנק, בת זוגו לשעבר מדברת: "אני עדיין מנסה לעכל"מפכ"ל המשטרה: "הפשיעה בפרוטקשן היא מגפה – נילחם בחורמה נגד ארגוני הפשע"הפלג הירושלמי הקים "מחלקת הנושרים" כדי להגן על משתמטים שאינם לומדים תורהפספורטכארד הזהירה את אוהדי הפועל ת"א מעימותים בפולין"החיים נעצרו": הדרמה הרפואית שדנה זרמון הסתירהרום ברסלבסקי ובת הזוג נפרדו – וזה התיעוד שהעלה מיד אחריהרצוג במפא"ת: "ישראל היא מעצמה של פיתוח וטכנולוגיות מהפכניות"מנכ"ל משרד הבריאות מגבה את רמב"ם: "סומך לחלוטין על הצוותים, הם יעשו הכול למען כל פצוע"
ביטחון

"האלמנה השחורה של איראן": סיפורה של הרוצחת הסדרתית כלת'ום אכברי

לפני 1 ימים ·  מקור: וואלה 81דירוג אובייקטיביות81/100

"האלמנה השחורה של איראן": סיפורה של הרוצחת הסדרתית כלת'ום אכברי

עודכן לאחרונה: 10.8.2026 / 14:46

כלת'ום אכברי, שזכתה לכינוי "האלמנה השחורה של איראן", נידונה לעשרה עונשי מוות נפרדים לאחר שהורשעה ברצח עשרה גברים – כך הודיעה אתמול (ראשון) מערכת המשפט במחוז מזנדראן שבצפון איראן. אכברי, שנעצרה בשנת 2023, הודתה במהלך חקירתה במעורבות במותם של 11 גברים, לאחר שבמשך שנים נהגה להינשא לגברים מבוגרים ולאחר תקופה קצרה להביא למותם.לפי דיווחים בתקשורת האיראנית, אכברי השתמשה בין היתר בתרופות ללחץ דם שאותן המיסה בתה ובמשקאות שהגישה לבעליה. בחלק מהמקרים השתמשה על פי החשד גם בכריות כדי לחנוק אותם. המניע שיוחס לה היה כלכלי: כספים שנקבעו עבורה במסגרת הנישואין, לצד נכסים וירושות של בעליה.

הפרשה נחשפה בספטמבר 2023, לאחר מותו של בעלה האחרון, גבר בן 82. תחילה סברו כי הוא מת מהתקף לב, אולם ילדיו חשדו בנסיבות מותו ופנו למשטרה.אכברי, שהייתה אז בת 56, נישאה לקשיש במסגרת נישואין זמניים, כשעל פי הדיווחים נקבע עבורה סכום של חמישה מיליארד ריאל במסגרת הנישואין. חודשים ספורים לאחר מכן החל האיש לחשוד בהתנהגותה.ימים לפני מותו סיפר לילדיו, לטענתם, כי אכברי מכריחה אותו ליטול תרופות ללב וללחץ דם וכי לאחר שתיית משקאות שהכינה עבורו הוא מאבד את הכרתו. זמן קצר לאחר מכן מת, וילדיו הגישו תלונה נגד אכברי בחשד לרצח.המשטרה פתחה בחקירה, ולאחר שנאספו ממצאים שקשרו אותה לפי החשד למותו, אכברי נעצרה. אלא שהחקירה שנפתחה בעקבות מותו של בן ה-82 חשפה פרשה רחבה בהרבה.

sheen-shitof

הצטרפו לוואלה fiber ושדרגו את חווית הגלישה והטלוויזיה בזול!

בשיתוף וואלה פייבר

במהלך חקירתה הודתה אכברי, לפי הדיווחים באיראן, במעורבות במותם של 11 גברים. החוקרים גילו כי לאורך כ-22 שנה היו לה 13 בעלים שמתו.קורבנותיה היו ברובם גברים מבוגרים, וחלקם בני 75 ומעלה. לפי החקירה, אכברי נהגה להינשא להם, לעיתים במסגרת נישואין זמניים, ולאחר תקופה של כמה חודשים להרעיל אותם באמצעות תרופות שהכניסה למזון או למשקאות.לפי הודעת מערכת המשפט במחוז מזנדראן, בית המשפט גזר על אכברי עשרה עונשי מוות נפרדים בגין עשרה מקרי רצח שבהם הורשעה.השאלון שיעשה לכם סדר – מי המפלגה שהכי מתאימה לעמדות שלכם?

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

כלת'ום אכברי, שזכתה לכינוי "האלמנה השחורה של איראן", נידונה לעשרה עונשי מוות נפרדים במחוז מזנדראן שבאיראן, לאחר שהורשעה ברצח עשרה גברים. אכברי, שנעצרה בספטמבר 2023 בעקבות מות בעלה ה-13, הודתה במעורבות במותם של 11 גברים בסך הכל, אותם הרעילה באמצעות תרופות ללחץ דם שהמיסה במשקאות או חנקה בכריות, במטרה להשיג כספים וירושות.

"האלמנה השחורה של איראן"

הפרשה נחשפה לאחר שילדיו של בעלה האחרון, גבר בן 82, חשדו בנסיבות מותו והגישו תלונה למשטרה, מה שהוביל לחקירה רחבה שחשפה דפוס פעולה דומה לאורך 22 שנים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה