יום שישי, 24 ביולי 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
אחרי שש שנים במכללות: דיוויד גרין חתם בעירוני קרית אתא"הולכים לצוד אותם": האחים גורדון נערכים לערב הקרבות הגדולשובר את כל הגרפים: דיוויד מוסיס הוא הדבר הגדול הבא בכדורסל הישראליאחרי הסירוב של פפ: באיטליה בטוחים שמצאו את המאמן הבא"יש פוטנציאל אדיר": מארק ואן בומל מונה למאמן נבחרת בלגיהיואב קוטנר חושף את הקטעים המלאים: "זהב שחור" עיוותה את דברייהותר לפרסום: רס"ן יובל עזרא, בן 27 מהרצליה, נפל בפיגוע ליד חוות גלעדמזרח תיכון (עם כבל) חדשנעצר, שוחרר ושוב נעצר: הלילה הלבן של כוכב נבחרת אוסטרליהמסרב להיגמר: סרחיו יוי ימשיך לעונה ה-20 בריאל מדרידהיועמ"שית לבג"ץ: חוק הקפאת מעצרי עריקים חרדים אינו חוקתי – ויש לבטלו"דני אבדיה הוא תופעה, כשהוא מרגיש בטוח – אי אפשר לעצור אותו"אחרי שש שנים במכללות: דיוויד גרין חתם בעירוני קרית אתא"הולכים לצוד אותם": האחים גורדון נערכים לערב הקרבות הגדולשובר את כל הגרפים: דיוויד מוסיס הוא הדבר הגדול הבא בכדורסל הישראליאחרי הסירוב של פפ: באיטליה בטוחים שמצאו את המאמן הבא"יש פוטנציאל אדיר": מארק ואן בומל מונה למאמן נבחרת בלגיהיואב קוטנר חושף את הקטעים המלאים: "זהב שחור" עיוותה את דברייהותר לפרסום: רס"ן יובל עזרא, בן 27 מהרצליה, נפל בפיגוע ליד חוות גלעדמזרח תיכון (עם כבל) חדשנעצר, שוחרר ושוב נעצר: הלילה הלבן של כוכב נבחרת אוסטרליהמסרב להיגמר: סרחיו יוי ימשיך לעונה ה-20 בריאל מדרידהיועמ"שית לבג"ץ: חוק הקפאת מעצרי עריקים חרדים אינו חוקתי – ויש לבטלו"דני אבדיה הוא תופעה, כשהוא מרגיש בטוח – אי אפשר לעצור אותו"
ביטחון

הותר לפרסום: רס"ן יובל עזרא, בן 27 מהרצליה, נפל בפיגוע ליד חוות גלעד

לפני 2 שע׳ ·  מאת · מבוסס על דיווח של וואלה 🔥 חם בחיפושים בגוגל 85דירוג אובייקטיביות85/100

הותר לפרסום: רס"ן יובל עזרא, בן 27 מהרצליה, נפל בפיגוע ליד חוות גלעד

לצד יובל עזרא, מ"פ סוללה בגדוד 411 בחטיבת האש של חיל התותחנים, צה"ל התיר באופן רשמי את פרטיו של החלל השני באותה תקרית: רס"ר במיל' בניהו מלט, בן 32 מיצהר, מפקד לוחם בגדוד 8119. בתוך כך, צה"ל מסר כי שני מחבלים שהיו מעורבים בפיגוע הירי בשומרון נעצרנו בלב שכם

▶ וידאו בנושא
💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

צה"ל התיר לפרסום כי רס"ן יובל עזרא, בן 27 מהרצליה, מפקד סוללה בגדוד 411, נפל בפיגוע ירי ליד חוות גלעד במרחב הכפר תל שבשומרון. בנוסף, הותר לפרסום שמו של חלל נוסף באותה תקרית, רס"ר במיל' בניהו מלט, בן 32 מיצהר, מפקד לוחם בגדוד 8119, שנפל אף הוא במהלך פעילות מבצעית כלוחם הגנת יישוב.

זמן קצר לאחר מכן, צה"ל ושב"כ הודיעו כי שני מחבלים שהיו מעורבים בפיגוע נעצרו בלב שכם על ידי לוחמי דובדבן, לאחר שנפצעו ופונו לבית חולים בעיר. בצה"ל מעריכים כי האירוע היה ספונטני, אך מבהירים כי יציאת הטיול ללא תיאום הייתה חמורה וכי האירוע כולו נמצא בתחקיר.

"צינון השטח"

בעקבות האירועים, הצבא עבר לפעילות סיכול ברחבי יהודה ושומרון, בדגש על שכם שנמצאת תחת כתר מלא, במטרה "צינון השטח", סיכול מחבלים ומעצרם, לצד ניהול מסע הלוויה באופן שקט. תושבי יהודה ושומרון מותחים ביקורת על פיקוד המרכז בטענה שלא נערך לירי ולזיקוקי השמחה עם סיום מבחני הבגרות ברשות הפלסטינית, ודורשים תגבור כוחות סביב היישובים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה