הזרים החדשים של הפועל ר"ג נחתו, גם מתן חוזז מתקרב

עודכן לאחרונה: 12.8.2026 / 11:01
העולה החדשה הפועל רמת גן, קרובה להשלים את מצבת הזרים שלה, עם הגעתם לישראל של שני שחקני חיזוק נוספים שיחתמו בקבוצה. הקשר הסרבי, סרג'ן מיאילוביץ', 32, שעל מועמדותו פורסם לראשונה בוואלה ספורט, הגיע בלילה לישראל והוא צפוי לעבור במשך היום בדיקות רפואיות ולחתום רשמית על חוזהו בקבוצה. מיאילוביץ', קשר אחורי עם המון ניסיון, היה בעונה שעברה שחקנה של צ'וקריצ'קי, מהליגה הבכירה בסרביה. לפני כן הוא שיחק עונה אחת בליגה בדובאי ועוד קודם לכן שיחק בכוכב האדום בלגרד (בין היתר תחת ברק בכר), בקריליה סובייטוב סאמרה מהליגה הרוסית ובקייסריספור הטורקית. מדובר בקשר מנוסה מאוד שאמור להיות העוגן של הקבוצה במרכז המגרש.
בנוסף לקשר הסרבי, הגיע לישראל גם החלוץ הקמרוני מריוס נוביסי, 29, ששיחק בעונה האחרונה בפיוניק ירבאן מהליגה הארמנית. ברמת גן עבדו זמן רב על עסקת הבאתו לישראל וגם הוא צפוי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום רשמית בקבוצה, כאשר הוא אמור להיות אחד המשתכרים הגבוהים בסגל.המגעים עם הקשר מתן חוזז, עליהם פורסם כאן לראשונה, ממשיכים וברמת גן מקווים לצרף את שחקן הכנף שאם יוחתם יגיע כחופשי ללא דמי העברה.
הפועל רמת גן, העולה החדשה לליגת העל, קרובה להשלים את סגל הזרים שלה עם הגעתם של שני שחקני חיזוק לישראל. הקשר הסרבי סרג'ן מיאילוביץ' (32), ששיחק בעונה שעברה בצ'וקריצ'קי מהליגה הסרבית הבכירה, נחת בישראל ויעבור בדיקות רפואיות לפני חתימה רשמית. הוא מגיע עם ניסיון רב, כולל תקופות בכוכב האדום בלגרד ובליגה הרוסית והטורקית, וצפוי להיות עוגן במרכז המגרש.
מדובר בקשר מנוסה מאוד שאמור להיות העוגן של הקבוצה במרכז המגרש.
בנוסף, החלוץ הקמרוני מריוס נוביסי (29), ששיחק בפיוניק ירבאן הארמנית בעונה האחרונה, הגיע גם הוא לישראל ויחתום בקבוצה לאחר בדיקות רפואיות, וצפוי להיות אחד המשתכרים הגבוהים בסגל. במקביל, המגעים לצירופו של הקשר מתן חוזז נמשכים, והקבוצה מקווה לצרף את שחקן הכנף כשחקן חופשי.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.