המגישה הוותיקה שמחבב טראמפ פוטרה במפתיע: "העבירה מידע פנימי לבית הלבן"

מריה ברטירומו שהגישה את תוכנית הבוקר של פוקס ביזנס ועבדה ברשת 12 שנים וחצי עזבה את החברה במפתיע. בפוקס סירבו לאשר את הדיווחים וטענו כי מדובר ב"החלטה עסקית", אבל בארה"ב פורסם כי המגישה הוותיקה העבירה מידע על הנחיות פנימיות: מנאום זיוף הבחירות, ועד כתבה על מעורבות סין
מגישת פוקס ניוז הוותיקה, מריה ברטירומו, פוטרה מתפקידה לאחר 12 וחצי שנים ברשת, על רקע דיווחים לפיהם העבירה מידע פנימי והנחיות עריכה לבית הלבן בנוגע לסיקור הנשיא דונלד טראמפ. האירוע התרחש לאחר נאום של טראמפ ביולי, בו חזר על טענות לזיופי בחירות 2020, ולאחר מכן הופצה הנחיה פנימית בפוקס שלא לתת משקל רב לטענות אלו. ברטירומו, שנחשבה לדמות פרו-טראמפ, חשפה את ההנחיה לבכירי הבית הלבן, מה שנתפס כהפרה חמורה של כללי החברה.
פוקס מסרה כי עזיבתה הייתה "החלטה עסקית"
הפרשה התרחשה בתקופה רגישה עבור פוקס, שהתמודדה עם תביעת ענק מחברת מכונות ההצבעה Dominion, שבה נטען כי הרשת נתנה במה לטענות שווא על זיופים בבחירות 2020. טראמפ הגיב לעזיבתה ושיבח אותה כ"מקצוענית מוחלטת" וכ"לוחמת אמיתית".
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.