המהלכים של פורטלנד "פוגעים במעמדו של דני אבדיה – ולא מסייעים לו"

ב"ריפ סיטי פרוג'קט" העריכו שהישראלי עתיד לקחת צעד אחורה העונה, על רקע העומס בקו האחורי: "לא יצליחו למצות את היכולות שלו"
לפי ניתוח של בלוג 'ריפ סיטי פרוג'קט' המסקר את פורטלנד טרייל בלייזרס, המהלכים האחרונים של הקבוצה, ובפרט צירופו של ג'ה מוראנט וחזרתו של דמיאן לילארד, עלולים לפגוע במעמדו של דני אבדיה ובמיצוי יכולותיו בעונה הבאה. אבדיה רשם עונת פריצה בה קיבל תפקיד מרכזי כמוביל כדור ומנהל התקפה, מה שתרם להתפתחותו אך גם הוביל לאיבודי כדור רבים. הבלוגר ריס קונץ מציין כי "ההתפתחות של אבדיה השתלבה בצורה מושלמת עם הסגל של הבלייזרס, שהעניק לו תפקיד מרכזי".
החשש כעת הוא שהשחקנים שפורטלנד צירפה לקו האחורי אינם בהכרח טובים יותר מאבדיה. מצב כזה לא רק מטשטש את ההיררכיה ההתקפית, אלא גם עלול להגביל את תקרת הפוטנציאל של הקבוצה.
החשש הוא שמוראנט, שזקוק לכדור בידיים, לא יאפשר לאבדיה להמשיך בתפקידו המרכזי, וכי העומס בעמדות הגארדים בסגל לא יסייע לו. למרות שאבדיה עדיין אינו יכול לשמש כאופציה התקפית מספר 1 בקבוצה המתמודדת על אליפות, צירוף שחקנים שאינם בהכרח טובים ממנו עלול לטשטש את ההיררכיה ההתקפית ולהגביל את פוטנציאל הקבוצה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.