יום ראשון, 8 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ביטחון

המחסומים חזרו – "תסיימו את העבודה!" | איראנים בשיחה עם עיתונאים ישראלים

23 ביולי 2026 ·  מקור: Google News 72דירוג אובייקטיביות72/100

המחסומים חזרו – "תסיימו את העבודה!" | איראנים בשיחה עם עיתונאים ישראלים

המחסומים חזרו – "תסיימו את העבודה!" | איראנים בשיחה עם עיתונאים ישראלים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

אזרחים איראנים ששוחחו עם ערוץ N12 מביעים קריאה לפעולה נחרצת להפלת המשטר בטהראן, על רקע 12 לילות של חילופי מהלומות בין ארצות הברית לרפובליקה האיסלאמית. התושבים, שדיברו תוך סיכון חייהם, מתארים חשש ממלחמת התשה, מעצרים והרס תשתיות חיוניות, ומבקרים בחריפות את ההנהגה בטהראן על התעלמותה ממצוקות העם.

עאליה מטהראן קרא בגלוי בשיחה עם כלי תקשורת: "סיימו את העבודה עם הטרוריסטים האלה. כל הרס שייגרם אפשר יהיה לשקם, אבל אם הם יישארו בשלטון - הם יגררו את כל העולם לחורבן ולזוהמה".

החשש העיקרי הוא שהעימות יסתיים ללא הכרעה ויטיל עול כבד על האוכלוסייה, כפי שציין אלירא ממשהד: "החשש שלנו הוא שהרפובליקה האיסלאמית לא תושמד, ושהעימותים יהפכו למלחמת התשה שתוביל לקריסתה של איראן".

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Google News.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה